ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Humatrope 72IU (Lilly) HGH 24mg

Humatrope 72IU (Lilly) HGH 24mg Покажи в цял размер

Humatrope e синтетичен хормон на растежа с изпитани качества и съдържа 72 единици Соматропин в 24мг. вещество. Хуматроп се използва за лечение на различни заболявания-вродени или генетични отклонения- както и за повишаване на спортните постижения в света. Много добра цена за растежен хормон! 

Повече детайли

ABV0335

379,00 лв

Намалена цена!

-170,00 лв

549,00 лв

Производител: Lilly Icos, Turkey
Опаковка: 1 пълнител от 72 единици/24мг. HGH прах и разтворител
Фармацевтично наименование: HGH, Somatropin

Обща информация за Humatrope (HGH-Хормон на растежа): 

Хуматроп е синтетичен растежен хормон, произведен чрез рекомбинирана DNA технология, и е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло растежен хормон Соматропин. Съдържа 191 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин. В последните години нарасна популярността на растежния хормон като средство за терапия на дегенеративни (причинени от възрастта) процеси. В този смисъл се приема от много хора като ключ към забавяне на остаряването (anti-aging).

Съдържание: Представлява 24мг. Соматропин в концентрация от 72 единици в една ампула с прах и разтворител за инжекционно, подкожно приложение. Дозировките са строго индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на използващия го. 

Действие на хормона на растежа: HGH отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).  Важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез.

 

Комбинации за състезатели/активно спортуващи и приложение: Растежният хормон е препоръчително да се комбинира с Тестовис (Testosterone propionate), маслен Винстрол TN (Stanozolol oil) или Примобол 200 (Methenolone enanthate). Ефектът от Humatrope 72IU на Lilly в комбинация е в пъти по-силен и ефективен в спорта. Има два начина на приложение на Хуматроп: след смесването на праха и разтворителя, можете да изтеглите съдържанието със спринцовка или с писалка и поставяте подкожно.  

 

Важна информация: Във връзка с използването му от културисти и спортисти ефектите на растежния хормон са два. Първо се доказа, че последователната употреба на Хуматроп може да подпомогне изгарянето на излишните мазнини в организма. Отчасти този ефект се свързва с повишената способност на организма да гори мазнини и да свързва клетки за сметка на въглехидратното горене. Тази загуба на мазнини се дължи на способността на растежния хормон да влияе стимулиращо на триглецирид-хидролизата. Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с големи финансови възможности като Силвестър Сталоун и Мадона прилагат HGH или растежен хормон, защото забавя процеса на стареене на клетките и има видим подмладявщ ефект още след  първите няколко седмици.

 

Странични ефекти: Растежният хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.