ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Halotestin (100x10mg) TN Pharma

Halotestin (100x10mg) TN Pharma Покажи в цял размер

Американски Халотестин на Tn-Pharma (Trusted Nutrients) с активно вещество Fluoxymesterone съдържа 100 таблетки по 10мг. Този медикамент с фармацевтично качество е предназначен основно за професионални културисти и тежкоатлети при участия в състезания. ТОП продукт на ТОП цена!

Повече детайли

ABV0417

165,00 лв

Намалена цена!

-15,00 лв

180,00 лв

  • Производител: Tn-Pharma (Trusted Nutrients)USA
  • Опаковка: 100 таблетки х 10mg
  • Фармацевично наименование: Fluoxymesterone

 

Обща информация за Halotestin/Fluoxymesterone:

Halotestin на американската фирма Tn-Pharma (Trusted Nutrients) е търговското име на Флуоксиместерон. Халотестин е производно на метилтестостерон и не ароматизира,  което ви гарантира мощен андрогенен ефект при ниски нива на естрогена. Този американски стероид е за краткосрочна употреба, носи специфични ползи за строго конкретни цели.  


Действие: Halotestin скоростно увеличава силата, в цифри до 50-60 кг. повече на лежанката само за седмица. Халотестин не увеличава размера на мускулната маса, но я прави по-здрава, твърда и плътна и увеличава експлозивността при тренировки. Ефектът от Халотестин отшумява бързо. Основно Флуоксиместерон качва силата посредством увеличаване на общия и свободния кортизол.


Прием и дозировка: Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 1 таблетка или от 5 до 10мг. дневно в рамките на цикъл до 4 седмици. Ако тежите над 100 кг., дозата е максимално 30мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са препоръчителни заради високата му хепатоксичност. 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

 

Странично действие: Флуоксиместерон изсушава ставите и сухожилията и повишава риска от травми.