ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Halotestin (100x10mg) Canadian Pharmaceuticals

Halotestin (100x10mg) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Халотестин (Fluoxymesterone) на Canadian Pharmaceuticals е предназначен основно за професионални културисти и тежкоатлети при участия в състезания. Канадски медикамент с фармацевтично качество и конкурентна цена. За професионални спортисти и културисти.

Повече детайли

ABV0115

185,00 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 100 таблетки  х 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Fluoxymesterone

 

Обща информация за Халотестин/Halotestin: 

Halotestin на Canadian Pharmaceuticals е търговското име на Флуоксиместерон. Халотестин е производно на метилтестостерон и не ароматизира. Този канадски медикамент ви гарантира мощен андрогенен ефект при ниски нива на естрогена. Халотестин е за краткосрочна употреба и носи специфични ползи за строго конкретни цели.

 

Действие: Флуоксиместерон -активното вещество на халотестина - качва силата като увеличава общия и свободния кортизол. Halotestin скоростно увеличава силата, в цифри до 50-60 кг. повече на лежанката само за седмица. Халотестин не увеличава размера на мускулната маса, но я прави по-здрава, твърда и плътна,  увеличава експлозивността при тренировки. Ефектът от Халотестин отшумява бързо. 

 

Прием и дозировка:  Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 1 таблетка или от 5 до 10мг. дневно в рамките на цикъл до 4 седмици. Ако тежите над 100 кг., дозата е максимално 30мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са препоръчителни заради високата му хепатоксичност.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: