ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Glutathione (50 capsules x 400mg)

Glutathione (50 capsules x 400mg) Покажи в цял размер

Капсулите Глутатион на американската фирма TN-Pharma в концентрация от 400мг Ви  осигуряват в чист вид и в активна форма един жизненоважен за човешкия организъм протеинGlutathione се произвежда в черния дроб и представлява антиоксидант, който подпомага изчистването на организма от всички токсини. 

Повече детайли

ABV0439

65,00 лв

  • Производител: TN Pharma, USA
  • Опаковка: 50 капсули х 400mg
  • Фармацевтично наименование: Glutathione
 

Обща информация за американски Глутатион/Glutathione:  

Глутатионе протеин, който се намира и произвежда в черния дроб. Състои се от три аминокиселини: глутамин, глицин и цистеин. В този смисъл е естествен антиоксидант, който играе решаващa роля за предпазване на чернодробните клетки и подпомага детоксикиращата  им функция.

Естественото производство на глутатион намалява след 40-та година от живота на човека. С американския Глутатион на TN-Pharma получавате една смислена и разумна хранителна добавка, която ще Ви осигури жизненоважния протеин за Вашето здраве и дълъг живот.

 

Действие: Капсулите Глутатион съдържат редуциран протеин в чист вид, който може да бъде оптимално преработен от Вашия организъм. Протеинът е склонен към окисляване, а окисленият глутатион не Ви носи директни ползи, американската фирма производител се е погрижила да опакова продукта в капсули, които са резистентни на стомашнта киселина. Така активното вещество достига до тънкото черво безпрепятствено и транспортира важната субстанция така че тя по най-ефективен начин да бъде усвоена от Ващия организъм. Освен това капсулите съдържат аскорбинова акиселина ( Vitamin C), която предпазва Глутатион от преждевремeнна реакция по пътя му към клетките.

С Глутатион купувате първокласен продукт, една високо ефективна хранителна добавка, която е произведена под строги стандарти за качество и е подходяща дори за вегани и вегетарианци!

 

Дозировка и прием: 2 пъти дневно по 1 капсула Глутатион с минерална вода.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Странични ефекти:  За Глутатион не са известни.