ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Glutamine (500g) Pure Nutrition

Glutamine (500g) Pure Nutrition Покажи в цял размер
100% PURE GLUTAMINE на американската фирма за хранителни добавки Pure Nutrition подобрява възстановяването след тренировка и намалява разпада на мускулна тъкан. Чистият глутамин стимулира протеиновия синтез и засилва имунната система.Усвоява се бързо и пълноценно. Най-добра цена! Без излишни пълнители като захар и др.Лабораторно тестван за чистота на субстанция.
 

Повече детайли

ABV0161

50,00 лв

 Състав
 L - GLUTAMINE
 Разфасовка вид
 на прах
 Кличество вещество НА ПРАХ в опаковка
 500 гр. в опаковка
 Размер на   разфасофка
 Малка
 Дози в опаковка
 100
 Грама в доза
 5

 

за големи мускули качествен глутамин на добра цена

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: L-Glutamine (Глутамин) е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло и не случайно бива наричан Царят на аминокиселините. 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетната мускулатура и 20% от тези циркулиращи в кръвта са съставени от глутамин. Глутаминът играе изключително важна роля в редуцирането на мускулната умора и възстановяването на разкъсаните мускулни влакна след тежки физически натоварвания. Изследванията посочват, че след интензивна тренировъчна сесия, нивата на глутамин в тялото спадат с около 50% и може да са нужни до 6 дни за да се възстановят напълно. През това време може да бъде загубена чиста мускулна маса и сила, а това е нещо което не бива да позволяваме!

Възстановяването на нивата на глутамин в тялото помага за бързо възстановяване на мускулната тъкан. 100% Pure Glutamine стимулира усвояването на хранителни вещества, регулира протеиновия синтез и подсилва имунната система. 100% Pure Glutamine също така подобрява естествената секреция на хормона на растежа, когато се приема преди сън. Именно хормонът на растеж а е един от ключовите хормони, които играят важна роля в синтезирането на нови мускулни влакна.

Нашият фармацевтично чист 100% Pure Glutamine е с възможно най-високо качество и чистота, които могат да бъдат срещнати на пазара. Също така 100% Pure Glutamine на Pure Nutrition е микронизиран, което подобрява неговото усвояване, бивайки по-потентен и ефективен продукт от своите сходни конкуренти.

Препоръчителен прием:

Приемайте една чаена лъжица с връх (5 грама) в около 150-200мл. вода. В периоди на високоинтензивни тренировки и силен стрес върху тялото, приемайте от 1 до 3 дози на ден. Най-ефективен е приема на глутамин преди и след тренировка или преди сън.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: