ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Enantat (Testosterone enanthate) 250mg/ml

Enantat (Testosterone enanthate) 250mg/ml Покажи в цял размер

Енантат 250 на Canadian Pharmaceuticals е търговското наименование на Тестостерон енантат, познат и като "Андро". Тестостерон Енантат е препарат №1 ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила. Представлява маслен разтвор в многодозов флакон от 10мл. за мускулно приложение в концентрация от 250mg/ml. За професионални спортисти. 

Повече детайли

ABV0145

75,00 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml флакон x 250mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Testosterone Enanthate

 

Обща информация за Enantat 250/канадски Тесто енантат:

Енантат на Canadian Pharmaceuticals е анаболен стимулант с удължено действие. Той е един от най-широко използваните тестостерон естери от културисти и атлети. Канадски енантат в многодозов флакон от 10мл. маслен разтвор за  мускулно приложение с оригинално качество! За професионални спортисти. 


Действие: Решаващото предимство на канадския Тестостерон Енантат е, че действа безотказно и не проявява типичните за този препарат странични ефекти. Енантат на канадската фирма е технологично оптимално пречистен и много подходящ за професионалистите от силовите спортове и културистите както и за всички професионални билдъри.  С Enantat 250 почти веднага ще имате сериозен прираст на мускулна маса и значително повишаване на  силата. Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на Тестостерон енантат. Той помага при ставни болки и за гърба, дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.


Дозировка и стероидни схеми: Препоръчваме приема на канадския енантат да не надвишава 1000мг. седмично, т.е. четири инжекции по 1 мл. В зависимост от теглото Ви, дози над 500мг е по-добре да бъдат разделени на два приема седмично. 


Подобни продукти: Testoviron Tn-PharmaТестостерон депо, Галеника; Тестостерон енантат, БалканФарма; 


За качване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира оптимално Анадрол 50 (Oxymetholone), Dianabol TN (Metandrostenolone), Дека Дураболин 300 (Nandrolone decanoate) и Параболан (Trenbolone hexa)


Примерен прием: 100мг Анадрол дневно, 200мг Дека-дураболин и  500мг Тестостерон Енантат. След 6 седмици може да замените Анадрола с 30мг Дианабол. В цикъл за мускулна маса Тестостерон eнантат 250 се комбинира отлично с почти  всички стероиди.


Полезна информация: Приемът на Прегнил (hCG) е обичаен в края на циклите с тестостерон. Ползването на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават собствените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избегнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира се растежен хормон като например Genotropin (Pfizer). Друг вариант е преходът към по-меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testosterone Enanthate много хора могат да станат силни и големи, но за да съхраните постигнатите резултати трябва да поддържате хранителен режим с висок белтъчен прием респективно да приемате аминокиселини и да тренирате редовно с подходящи почивки между тренировките.


Странични действия: Андро или Тестостерон енантат ароматизира лесно и е умерено токсичен за чения дроб, което означава, че се препоръчва употребата на протектори в края на цикъла. Продължителният му прием води до намаляване на собственото производство на тестостерон тъй като Testosterone Enanthate оказва силно влияние на хипоталамуса. Почти задължително е в края на всеки цикъл от 6 до 8 седмици да ползвате протектор като Прегнил (Pregnyl), който ще стимулира собственото производство на тестостерон. Ако използвате Прегнил (Pregnyl) 5000 i.u. т.е. 5000 единици, трябва да поставяте  инжекциите всеки пети ден в продължение на 15 дни или общо ви трябват 3 инжекции.


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 

Потребители закупили този продукт са купили също: