ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Drostanolone V100 (Masteron) Canada

Drostanolone V100 (Masteron) Canada Покажи в цял размер

Дростанолон, популярен като Мастерон, е инжекцонен разтвор на маслена основа и е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф. Придава твърдост и плътност на мускулатурата, не ароматизира.

Повече детайли

ABV0111

105,00 лв

  • Производител: sQuibb, Canada
  • Опаковка: 20 мл. във флакон  (100 mg/ml) за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование:  Drostanolone Di-propionate

 

Обща информация за Дростанолон 100:

Drostanolon, наричан още Мастерон, е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Препаратът не ароматизира дори в големи дози, поради което няма нуждата от прием на Кломифен или Nolvadex . Освен в цикъл за релеф може да се използва и в цикъл, в който се избягва водна задръжка и ароматизация. Мастерон има силно изразена анаболна активност и по-ниска андрогенна в сравнение с тестостерона.Tой бързо влиза и излиза от обмяната. Тъй като субстанцията Dronastanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции.

Още информация за Дростанолон: Мастеронът е производно на дихидротестостерона (DHT). При него основата на DHT e модифицирана с 2-метил група, така че да се увеличат анаболните му свойства – андрогенното към анаболното съотношение е 25-40 към 62-130, което го прави значително по-ефективен в провокирането на мускулния растеж.

Подобни продукти: Mastabol 200,Tn-Pharma


Действие: Дростанолон пропионатът или просто Мастерон е стероид с мощни анаболни и антиестрогенни свойства. Що се отнася до анаболните му качества, по-правилно е той да се постави в групата на умерено мощните стероиди. Но е доказал качествата си като средство за солидно увеличаване на мускулната маса и силата, като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожната мастна тъкан. Има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Метилната група на въглерод-2 (алфа) позиция увеличава устойчивостта спрямо метоболизиране от ензима 3-хидроксистероид дехидроксигеназа в скелетната мускулатура, което обуславя по-силното му действие, а естерната форма забавя разнасянето му от мястото, където е направена инжекцията. Попаднал в кръвообращението, препаратът освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след инжекцията.


Дозировка и стероидни схеми: За нуждите на бодибилдинга се използват дози от 200-400 мг. Мастерон седмично, които се разделят на 3 инжекционни приема през 2-3 дни, а самият цикъл продължава между 6 и 12 седмици. За жените най-срещаната дозировка е 50 мг. седмично, разделени на 3 приема, за срок от 4 до 6 седмици, но цикълът може да продължи и 8-12 седмици при седмична доза от 100мг. без да предизвика значими андрогенни странични ефекти. Тези дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на силата.

За увеличаване на ефекта Дростанолон пропионатът често се комбинира с други стероиди, като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека-Дураболина (Nandrolone decanoate) или Equiplex 200 (Boldenone undecylenate). Синергията им повишава както мускулния прираст, така и изчистването на водата. Комбинацията има по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното използване на стероидите.

В тренировъчните цикли за релеф обаче, Мастеронът най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate), Параболан (Trenbolone) или Анавар (Oxandrolone). Тази комбинация запазва натрупаната мускулна маса и тушира катаболния ефект. Едновременно с това увеличава топенето на мазнините.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Подобно на останалите анаболни стероиди, Мастеронът подтиска естественото производство на тестостерона и ако не се приема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция препарати, нормалното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в нормални граници в рамките на 1-4 месеца след края на цикъла с Дростанолон пропионат.