ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Drostanolone Propionate (Masteron 10x100mg) Primus Ray

Drostanolone Propionate (Masteron 10x100mg) Primus Ray Покажи в цял размер

Пълна гама анаболни стимуланти на Primus Ray Laboratories на разумни цени: Drostanolone propionate (Мастерон) с високо качество и концентрация от 100мг. в ампула 1мл. Най-модерните анаболи в Централна Европа. За професионални спортисти, елитни културисти, бодибилдъри и атлети! 

Повече детайли

ABV0349

80,00 лв

  • Производител: Primus Ray Laboratories, Central Hong Kong
  • Опаковка: 10 ампули х 100mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Drostanolone propionate

 

Обща информация за Дростанолон/Мастерон:

Мастерон на PRIMUS RAY може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата Primus Ray: www.primusray.com. Производителят PRL дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните кода от квадратчето във формуляра на фирмения сайт. 

 

Мастерон с активна съставка Дростанолон Пропионат, се използва предимно от спортуващи, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си. Мастерон е получен от дихидротестостерон (DHT) като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан отколкото стероидите без метилна друпа. 

 

Действие и предимства: Дростанолон на Primus Ray е мощен естроген блокер. Това означава, че той не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex. Той често се използва от атлети и културисти, които са чувствителни към естроген.Мастерон на PRL е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Освен в цикъл за релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация. Мастерон има силно изразена анаболна активност и по-ниска андрогенна в сравнение с тестостерона. 

 

Дозировка и стероидни схеми: Приемът обичайно е от 100 мг. или една ампула на всеки 2 до 5 дни. Тъй като субстанцията Drostanolone Propionate e с кратък полуживот, са необходими чести поставяния на инжекции. Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици. Мастерон на PRL е особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол (Stanozolol),  Параболан (Trenbolone), Примоболик (Methenolone enanthate), Анавар (Oxandrolone) и Тестостерон енантат. Инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичните приеми са в рамките на 300 до 500 мг.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.