ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Dekaplex 275 (Nandrolone) AXIO Labs

Dekaplex 275 (Nandrolone) AXIO Labs Покажи в цял размер

Декаплекс 275 или просто Дека на индийския фармацевтичен производител АКСИО Лабс представлява флакон от 10мл. за многократно мускулно приложение. Активното вещество Нандролон деканоат е с концентрация от 275мг./мл. и има високо анаболни и умерено андрогенни компоненти. Затова се използва предимно в комбинация със силно андрогенни стероиди.


Повече детайли

ABV0105

37,00 лв

  • Производител: AXIO Labs, India 
  • Опаковка: 10ml във флакон (275 mg/ml) за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate


Обща информация за Декаплекс/Нандролон:

Dekaplex 275 (Декаплекс) с активно вещество Нандролон деканоат е инжекционен стероид с високо анаболни и слабо андрогенни компоненти. Количеството в шишенцето се равнява на 10 ампули по 275 мг. активно вещество (Nandrolone decanoat). Затова се използва предимно в комбинация със силно андрогенни стероиди.


Действие и стероидни схеми: Комбинация между Нандролон деканоат, Тестостерон депо (Testosterone enanthate) и Дианабол (Methandienone) се използва още от началото на стимулирането и се смята и днес за класика. Нандролонът в близкото минало е един от стеродите, който се е използвал с предпочитание и от жени атлетки.

Дозировка: Инжекцията се поставя мускулно, като най-широко разпространеното правило за дозировката важи следното: 4мг. Нандролон деканоат на 1 кг.телесно тегло за седмица. Впоследствие дозировката трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 200 мг и 1000мг. седмично в зависимост от теглото на спортуващия. Тъй като Деката продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.


Примерен стероиден цикъл за напреднали атлети може да изглежда по следния начин:

  • Нандролон деканоат: 400-600мг. седмично
  • Тестостерон Депо: 500-750мг. седмично
  • Дианабол: 30-45 мг. на ден.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: