ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Deca Durabolin (Nandrolone 5x100mg) Generics Pharm

Deca Durabolin (Nandrolone 5x100mg) Generics Pharm Покажи в цял размер

Дека Дураболинът на Generics Pharm e стероид със силен анаболен ефект и слабо изразени андрогенни свойства. Предпочитан е за основен стероиден цикъл от културисти и фитнес ентусиасти. В опаковката са 5 ампули маслен разтвор с концентрация от 100мг. нандролон.

Повече детайли

ABV0142

31,90 лв

  • Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 5 ампули х 100 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate
 

Обща информация за Дека Дураболин/Нандролон:

Ампулите Дека Дураболин на Дженерикс Фарм са познати на всички спортуващи. Деката е отлично средство за прираст на мускулна маса и повишаване на ефективната сила. Основните предимства, заради които Деката е толкова популярен стероид, са две. Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Нандролонът се използва от спортистите по цял свят предимно за качване на маса в основния период. Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

В Австрия и Швейцария е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 50:1 в тялото на средния мъж. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга сериозно черния дроб, остава от голям интерес като допинг средство.

 

Действие: Действието си нандролонът развива постепенно-до 3 дни, достига максимума на действие на седмия ден и продължава действието си около 3 седмици. Nandrolone намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Той оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

 

Дозировка: Оптималният прием на Дека  е от 300мг. до 500 мг. или от 3 до 5 ампули седмично. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 8 седмици. Като се комбнинира с други препарати, резултатът е отличен. Една от най-старите и разпространени схеми е комбинирането с Метан (Methandienone) и тестостерон естери като Сустанон 250, Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат и Тестостерон ципионат. Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Деката се изчиства от организма изключително трудно. До 8 месеца след последния прием, има малка вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг тест.

 

За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: