ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Danabol (100x10mg) Omega Meds

Danabol (100x10mg) Omega Meds Покажи в цял размер

Danabol на Омега Медс с популярни наименования Метан, Метандиенон, Д-бол, Бионабол е класически избор за основен стероиден цикъл за спортисти, културисти и бодибилдъри. В опаковката са 100 таблетки качествен метан. ТОП ЦЕНА!

Повече детайли

ABV0395

45,00 лв

  • Производител: Omega Meds
  • Опаковка:  100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone

 

Обща информация за Данабол/Метандиенон:

Danabol на Омега Медс за перорален прием са таблетки от добър среден клас метандиенон за начинаещи и напреднали спортисти и бодибилдъри. Гарантира отлични резултати за сравнително кратко време. Данабол е класически избор за основен стероиден цикъл. Отлично съотношение цена-резултат.

 

Метандиенон е развит през 1956г. от Др. Джон Циглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и Данабола на Омега Медс. И до днес Метандиенон намира широко приложение в спортните и бодибилдърските среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.  


Действие: Както почти всички стероиди, Данабол Омега Медс е производно на тестостерона и проявява мощен анаболен и силен андрогенен ефект. Той съдейства за сериозното нарастване на мускулната Ви маса и сила. Метандиенон е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото увеличаване на мускулна тъкан. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.  

Дозировка: Оптималният дневен прием е от 2 до 5 таблетки дневно като при дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Tъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метандиенон, употребата му над 6 седмици е безпредметна.

Стероидни схеми и прием: Данабол Омега Медс се комбинира отлично с Дека Дураболин (Nandrolone)  до 200 мг. седмично и Testo Rapid (Testosterone propionate) или Testo depot (Testosterone enanthate)  в  зависимост от теглото Ви между 250 и 500 мг. седмично. 


 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Отстъпки за количества:

3 опаковки- 135,00 BGN с безплатна доставка; 5 опаковки-230,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 450,00 BGN с безплатна доставка.


Странични ефекти: От друга страна е важно да се знае, че приемът на Данабол е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза.Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Задължителен е в края на цикъла приемът на протектори като Прегнил 1500 IU (Pregnyl) или Прегнил 5000 IU или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).