ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Защо трябва да приемате Виагра?
Елке Бодерас, Отг. редактор на "Ди Велт"


ВИАГРА е трябвало първоначално да понижи кръвното налягане. Междувременно е ясно: ВИАГРА може повече. Мъже, жени, възрастни пациенти, а също и цветя могат да преживеят истинско чудо.
Преди 15 год., през септември 1992 г., един неизвестен лекар от английската провинция направил следната забележка в телефонен разговор, която има последици за целия свят. Мъжът бил свързан с директора на развойната дейност на най-големия в света фармацевтичен концерн, американския производител Пфайзер. Новото лекарство се оказва безрезултатно, казал лекарят. За съжаление при полевите опити не е установил подобрение на високото кръвно налягане при пациентите. В този смисъл лекарството е пълен неуспех. Но, отбелязал, има един интересен страничен ефект.
Малко след този най-известен телефонен разговор в световната история на мъжкото здраве Пфайзер регистрират субстанцията UK-92480 за клинични изследвания. Но не като средство против високо кръвно, а като средство за подобряване на потентността. До този момент на мъжете се казвало, че проблемът им е в главата, в партньорката, че се дължи на стреса в офиса, на нездравословния начин на живот- и нищо не може да се направи, за съжаление.
До откриването на ВИАГРА, мъжете с оплаквания и еректилни проблеми- ако изобщо-били подлагани на психотерапевтично лечение. Нямало друга терапия. Но след като станало ясно, че проблемът е в стеснението на най-малките кръвоносни съдове в пениса, които могат да бъдат разширени с помощта не лекарство, оплакванията за еректилни проблеми изчезнаха. „Разбира се, ВИАГРА не решава всички сексуални проблеми”, казва хамбургският сексолог Йоханес Сиеверс. Но някои наистина.


Виагра като високо ефикасно лекарство


Днес повече от 30.000.000 мъже приемат ВИАГРА - синьото хапче - при проблеми с ерекцията. Чиста случайност е, че този медикамент днес, на неговия 15 рожден ден, отново е в центъра на вниманието. Случайност е също, че активната субстанция се оказва високо ефикасно лекарство за повече от дузина здравословни проблеми.
В медицинските изследвания междувременно ВИАГРА получава, подобно на аспирина, хамелеоно-подобни черти. Активно вещество с различни лица - в зависимост от картината на болестта.
За пример джетлаг (Jetlag): След като изследователите от Университета в Буенос Айрес изпробват сините хапчета върху хамстери, резулатът е поразяващ. Очевидно Виагра - активното вещество Силденафил - предотвратява разграждането на едно вещество в мозъка, което участва в управлението на вътрешния, биологичен часовник при човека. Това облекчава адаптирането на тялото към променен ден-нощ-режим.
Учените дали лекарството на хамстерите и скъсили времето за почивка чрез светлина със 6 часа. След това гризачите пак започнали да въртят колелото като че ли са спали достатъчно.


ВИАГРА стимулира мозъка


Виагра за мозъка? Тази мечта са имали още древните гърци: впръскване в носа, във всяка ноздра, хапче на езика - и забравянето е победено, паметта възпроизвежда всичко: редици числа, телефонни номера, научни факти. За модерната наука това е все още визия, която обаче е на прага на осъществяването: молекулярни биолози имат вече толкова точен поглед върху това как работи мозъка, че с помощта на фармацевтиката могат да управляват знанието и забравянето.
Различни изследвания показват, че ВИАГРА успешно може да се използва в терапията на паметта. Как точно се извършва това, не е 100% ясно. Американски учени от Универсиетета в Обърн, Алабама защитават тезата, че невротрансмитерът cGMP, който разширява кръвоносните съдове при мъжа, усилва кръвообращението и пренася повече глюкоза в мозъка.
Обичайно разграждането на този невротрансмитер се управлява от азотния оксид. ВИАГРА се намесва в този процес и забавя разграждането на cGMP. Един ефект, който може да помогне на болни от Алцхаймер. Защото с възрастта, както вече е известно, количеството на този невротрансмитер значително отслабва. Екипът внедри успешно субстанцията и като обезболяващо в терапията
Ефектът на силденафил върху глюкозата предизвика разговори за въздействието му върху диабетно болни. Мексикански изследователи от Института Сегуро Социал в Мексико Сити установиха краткосрочно положително действие върху 40 изследвани мъже с диабет тип-2 .

Източник:
http://www.welt.de/gesundheit/article1165844/Warum-Sie-Viagra-nehmen-sollten.html
13.01.2015