ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Вече има истински стероиди в България- TN Pharma


Темата за ААС в България е отново гореща, защото интересът е факт, а мненията и позициите на заинтересованите- разнородни. Един от основните въпроси в дискусиите във фитнес залите, спортни предавания, интернет форуми и блогове е произходът и съставът на спортните стимуланти-стероиди и анаболи.
Както всички знаем, няма много теми, по които българите да сме единнодушни. Трудно е да убедиш „нашего брата” в нещо: той трябва сам да види, да пипне, да пробва и ....тогава да реши.
Отскоро на българския пазар се предлагат продуктите на TN Pharma-американската фармацевтична компания с 15-годишен опит в разработването на спортни и анаболни стимуланти за професионалисти.


Фирмата работи безкомпромисно със 100% лабораторно изледвани и пречистени субстанции, необходими за производството на тези специфични медикаменти като прилага познанията на учени химици и технолози, спортни лекари и треньори. ТиЕн Фарма работи със 100% собствен капитал, без външно финансиране, което гарантира пълната и независимост от кредитори, акционери или други финансови институции. Основната цел на компанията е с продуктите си да подпомогне културисти и бодибилдъри, които работят не само за обема на мускулатурата, но и за нейното качество.

Продуктите на Tn-Pharma са с по-висока от обичайно познатата от миналото концентрация, но прецизирана за целите на спортистите и преди всичко-да не застрашава здравето на приемащия ги. Гамата анаболни продукти е представена и с някои нестандартни за България стероиди като например маслен Винстрол (Станозолол 75mg/ml), инжекционен Анавар (Оксандролон 70mg/ml), Тестостерон гел (Тostrex 4% и Tostrex 2%) за външно, локално приложение (за кожно нанасяне). За състава на медикаментите са подбрани допълнителни добавки, които предпазват от инфекция, обезболяват и улесняват абсорбцията на активните вещества в организма Ви. TN Pharma залага основно на качеството в производствения процес, което означава строг контрол във всяка технологична стъпка. Постоянно тестване на качество и концентрация в този сложен процес съпътстват продуктите от началото на поточната линия до края на тeхнологичниня процес.


За нас като търговци: Tn-Pharma ни се довери за дистрибуцията на своите уникални продукти за българския пазар. Нашият дългогодишен опит на българския и европейски пазар за спортни добавки показа, че слепият стремеж към печалба не създава добро име или бранд, който може да бъде конкурентен на световните пазари. Убедихме американските ни партньори, че и българските клиенти се нуждаят от истински, работещи стимуланти в спорта. Тенденцията в информирания избор на нашите клиенти е не към цена, а към истинско качество. Затова решихме да превърнем осъзнатия дефицит в предимство. Икономиката на България расте и богатството също. А българският клиент заслужава да бъде обслужен с най-доброто. Само най-доброто е достатъчно добро за нашите клиенти!