ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Безопасният стероид за дефинирани и твърди мускули: Анавар (Oxandrin)

 

Новини в света на анаболите: инжекционен Anavar от TN Pharma

С бурното напредване в света на технологиите и медицината, напредва и равитието в света на анаболните стимуланти. Новините от света на анаболите са, че вече има Анавар на инжекции!

Продуктът е развит от амeриканския фармацевтичен производител TN Pharma. Считан за най-добрия и безопасен стероид, Анавар се появява на българския пазар в нова форма- инжекционен Оксандролон, на водна основа за мускулно инжектиране. Бодибилдъри и спортисти години наред използват Анавар, за да развият чисти и релефни мускули, за повече сила и да елиминират подкожните мазнини. Анавар се слави с липсата на странични ефекти и ниската си андрогенна активност. Скъпата съставка оксандролон не е по джоба на всеки. Но все пак както всички медикаменти, натоварва черния дроб при продължителна или несъобразена употреба. Новата формула на ТиЕн Фарма решава този проблем.


Предимства на Анавар (Oxandrin) на инжекции: В сравнение с масово използвания и значително по-евтин Станозолол (Стромба, Винстрол), Анавар не изсушава сухожилията и връзките в човешкия организъм. Приемът му рядко води до травми-нещо, което много често се случва при употребата и приема на станозолол. Същевременно е предпочитан от треньори и професионалисти, защото дава желаните резултати и се изчиства от организма значително по-бързо. 


Дозировка и прием: Препоръчваният от специалистите прием е от 1 до 3 мл. седмично в зависимост от това, дали сте напреднал или начинаещ бодибилдър.


Какво трябва да знаем за Анавар? Анавар, известен и под търговското наименование Оксандрин, е предпoчитан стимулант сред културисти и силови трибойци по няколко причини:

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатин фосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Културисти и силови трибойци, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която анавар е любим на много атлети е,  че не ароматизира в никакави дози. Оксандролон е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че анавар не ароматизира. Той дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса-за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

В заключение: С Анавар (Оксандрин) ще увеличите мускулната дефиниция и твърдост, ще изгорите ефективно подкожни мазнини и значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и чистата мускулна маса.