ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Black ant (Черна мравка) 6х2000mg

Black ant (Черна мравка) 6х2000mg Покажи в цял размер

Черна мравка е секс стимулант на таблетки, който е бленда от няколко много ефективни за мъжкото здраве компонента. Продуктът е развит в САЩ през 2003г. и за разлика от класическата Виагра/Pfizer показва по-малко странични ефекти, действа по-бързо и задържа ерекцията по-дълго.

Повече детайли

ABV0264

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

29,90 лв

Добави в количката
  • Производител: BRC Ltd., Hong Kong
  • Опаковка: 6 таблетки х  2000мг.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate, Euryocoma longifolia, Johimbine, Tribulus terrestris, Ginseng
 

Обща информация за Черна мравка/Black ant:

Черна мравка е развит след 8 годишни изследвания в биотехнологичните лаборатории в Лос Анджелис, САЩ през 2003г. като продукт за стимулация на мъжкото здраве. Понастоящем е най-популярният секс-стимулант на пазара. Той представлява бленда от пет много ефективни за мъжката потентност компонента. За разлика от класическата Виагра, той показва много по-малко странични ефекти, действа по-бързо и задържа ерекцията Ви по-дълго време.

Действие: Комбинацията от Силденафил (Виагра), Трибулус терестрис (Трибестан), Йохимбин-мощен афродизиак- и Женшен (Ginseng) осигурява повишението и задържането на Вашата ерекция и сексуална мощ. Освен че либидото Ви ще скочи до неизмерими висоти, способностите Ви в леглото ще бъдат ненадминати, и преди всичко, гарантирани!


Подобни продукти: Максмен 3 (Maxman) III, Черна кралска мравка (Black ant king), Йохимбе (Yohimbin), билкова ВиаграMaca Strong man, USA.

 

ВАЖНОЧерна мравка (Black ant)  действа  като ензимен инхибитор на принципа на Виагра: задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време като предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в него. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани. С приема на таблетка Черна мравка ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти

Гарантирано действие до 20 часа след прием. 


Отстъпки за количества:  


3 опаковки- 81 лева; 5 опаковки- 125 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки-240 BGN с безплатна доставка; 

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: