ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Lida-30 caps x 350mg

Lida-30 caps x 350mg Покажи в цял размер

ЛИДА-капсули за отслабване-са сред най-успешните капсули за подтискане на апетита и дългосрочно отслабване в света. Ценят се високо както от жени, така и от мъже. ЛИДА е 100% натурален продукт, който ускорява метаболизма, дава енергия и подпомага изгарянето на мастните депа особено в проблемните зони.

Повече детайли

ABV0211

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

29,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Kunming Dali Industry, China
  • Опаковка: 30 капсули x 350mg
  • Количество: 5 блистера х 6 капсули

 

Обща информация за ЛИДА-капсули за остлабване:

ЛИДА са сред най-успешните капсули за подтискане на апетита и трайно отслабване в света. Ценят се високо както от жени, така и от мъже. ЛИДА е 100% натурален продукт продукт. С ЛИДА отслабвате бързо и трайно. Освен това ускорява метаболизма, дава енергия и изгаря телесните мазнини, особено в проблемните зони. Капсулите са особено подходящи за хора с над 10 кг. наднормено тегло.

Действие: Действието на най-важните съставки на ЛИДА са емпирично изследвани. Съдържанието на продукта е базирано на древна китайска формула и е уникална комбинация от китайската билка “Лида Дали” и други билкови екстракти. Благодарение на Лида избягвате йо-йо ефекта, защото след известно време тялото се адаптира и дори след спирането на таблетките не се появява отново неутолимият глад. Единият от компонентите на формулата на Лида действа в тази насока. Не приемате толкова много храна, а в същото време не се чувствате отпаднал. Чувствате се енергични и във форма, имате желание за движение. Тук именно е разковничето към успеха с ЛИДА: не приемаме излишна храна, а се движим и „горим“ калории. Следва естествената реакция на тялото ни да си набави нужната му енергия от „запасите“, които притежава. Ако успоредно започнете да спортувате леко и се храните по-здравословно, успехът е гарантиран дългосрочно!

Дозировка и препоръчителен прием: По 1 капсула дневно преди или след закуска поне един месец-обикновено резулатът е 2,5-7,5 кг. по-малко в зависимост от изходното тегло. Не е препоръчително да се приемат повече капсули.

  • Пийте повече вода и яжте плодове ако сте жадни. Ако има недостиг на чиста вода в организма, намалява нивото на глюкоза в кръвта, което причинява слабост и световъртеж.
  • Не пропускайте хранения-особено закуска и обяд-важно е да се поддържа здравословна и балансирана диета докато се приемат капсулите вкл. чиста вода и натурални сокове.
  • Консумацията на алкохол може да неутрализира ефективността на отслабването.
  • Да не се приема от хора, страдащи от атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане.


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

Подобни продукти: Мейзитанг Софт Гел, Редукта депо, Редукта Фет Бърнър, Липовон, Мейзитанг Нова формула.  


Потребители закупили този продукт са купили също: