ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldenone (10x250mg) Primus Ray Laboratories

Пълен каталог анаболни стимуланти на Primus Ray Laboratories на топ цени: Болденон ундециленат (Equipoise) PRL с високо качество и концентрация от 250мг. в ампула 1мл. Хитовите стероиди в Централна Европа. За професионални спортисти, елитни културисти, бодибилдъри и атлети! 

Повече детайли

ABV0361

100,00 лв

  • Производител: Primus Ray Laboratories, Central Hong Kong
  • Опаковка: 10 ампули х 250mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Boldenone undecylenate

 

Обща информация за Болденон/Boldenone 250/Equipoise:

Boldenone (Equipoise) на PRIMUS RAY може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата Primus Ray: www.primusray.com. Производителят PRL дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните кода от квадратчето във формуляра на фирмения сайт. 

Действие: Спортисти и треньори ценят високо добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Болденона. Този продукт на Primus Ray не задържа вода и запазва голяма част от мускулната маса. Това е изключително предимство в сравнение с голяма част от другите анаболи. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца.

Boldenone 250 на Primus Ray осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускуна маса ще бъде по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при болденон и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с него могат да се запазят дълго време след като приемът е спрял. Също така Болденон на Примус Рей Лабс е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото, Boldenone PRL ще се окаже много-добра алтернатива.

 

Дозировка и прием: Оптималната доза на Болденон на PRL е от 200мг до 600 мг на седмица или до три ампули за по-тежки атлети. Тъй като 1мл съдържа 250мг Boldenone undecylenata, седмичната доза може да се раздели на 2-3 приема за седмица, на равни интервали. Може да се прилага на всеки 2 дни.

Boldenone е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикъл за мускулна маса често се комбинира с Тестостерон енантат или -ципионат. Това води до прираст на мускулна маса и сила без страничните ефекти, които присъстват когато се ползва само тестостерон в големи дози. 

В цикъл за мускулен релеф размерите, твърдостта и плътността могат значително да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Параболан/Тренболон, Анавар (Oxandrolone) или Винстрол/Стромба (Stanozolol).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти. 

Странични ефекти: Болденон проявява страничните си действия подобно на тестостерона при предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб.