ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldenone 200 (Equipoise) Pharm-tec

Boldenone 200 (Equipoise) Pharm-tec Покажи в цял размер

Болденон 200 (Undecylenate) Фармтек, познат и като Equipoise, представлява 10 ампули маслен разтвор за мускулно приложение. Boldenone Pharmtec осигурява бавен и постоянен прираст на сила и мускулна маса. Нашият сайт гарантира за качеството на Болденон Фармтек, топ цена!

Повече детайли

ABV0262

90,00 лв

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 10 ампули х 200mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Boldenone Undecylenate

 

Обща информация за Болденон/Equipoise:

Болденон Ундециленат (Equipoise) на високотехнологичната фармацевтична компания Фармтек е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност и е много добра алтернатива на Деката. Естерът ундециленат е активен в продължение на около 2 седмици. Този продукт на Pharm-tec може да бъде проверен с код за автентичност на сайта на фирмата Pharm-tec.

Действие: Атлетите ценят високо добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Болденон. Известен под търговското име Equipoise на канадския производител sQuibb, този анаболен препарат не задържа вода и запазва голяма част от натрупаната мускулна маса. Това е голямо предимство в сравнение с голяма част от другите анаболни стероиди. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца както повечето анаболни стероиди.

От Болденон (Equipoise) Pharm-tec няма да пораснете изведнъж. Вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденона на Фармтек ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса е плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма, размерите, придобити с Болденон, могат да се запазят дълго време след като приемът му е спрял. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие. Така че ако в миналото сте страдали от гинекомастия от Дека, Болденон ще се окаже много добра алтернатива.


Дозировка и стероидни схеми: Болденон остава активен за дълго и се инжектира веднъж седмично. Най-често се дозира от 200мг. до 600 мг. или до три ампули за по-тежки атлети. Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. В цикъл за мускулна маса често се комбинира с Тестостерон - енантат или ципионатТова води до прираст на мускулна маса и сила без страничните ефекти, които присъстват когато се ползва само тесторон в големи дози.

В цикъл за мускулен релеф размерите, твърдостта и плътността могат значително да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Параболан/Тренболон, Анавар (Oxandrolone) TN или Стромба (Stanozolol) TN.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: