ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldenone 300 (Equipoise) MaxPharm

Boldenone 300 (Equipoise) MaxPharm Покажи в цял размер

Boldenone 300 на канадската фирма MaxPharm с фармацевтично качество, на конкурентна цена! Болденон  300 е доста популярен сред повечето културисти благодарение на неговата уникална ефективност. Той е много добра алтернатива на Дека Дураболина, за феноменални резултати. 

 

Повече детайли

ABV0103

89,90 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml (300 mg/ml) в многодозов флакон
  • Фармацевтично наименование: Boldenone Undecylenate
 

Обща информация за Болденон 300/MaxPharm:

Болдeнон 300, познат в Европа и като Equipoise на канадската фирма МаксФарм-за феноменални резултати, на конкурентна цена! Кандският болденон е силно анаболен медикамент с продължителна активност. Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Болденон 300 ще Ви очароват. 


Действие: Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на 2 седмици. Активното вещество Болденон ундециленат задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, както повечето анаболни стероиди.
С Болденон няма да пораснете изведнъж, вместо това той ще Ви осигури бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма, с този канадски Boldenone 300 ще запазите придобитата маса по-дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като приемът е преустановен. Болденон 300 е уникален и с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие. Ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека дураболин (Nandrolone), Boldenone 3000  ще се окаже много-добра алтернатива.


Дозировка и стероидни схеми: Boldenone 300 остава активен в продължение на дълго време и се инжектира веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 300мг. до 500мг.

Той е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други анаболи в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с Тестостерон, например  Тесто пропионат (Testovis TN) или Andropen TN Pharma. Това ще доведе до сериозен прираст на мускулна маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози.

В цикъл за мускулен релеф, размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон Ацетат, Анавар (Oxandrolone) или маслен Винстрол (Stanozolol).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: