ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldenon 200 (Equpoise) BodyPharm Japan

Болденон на японската фармацевтична фирма БодиФарм е маслен разтвор във флакон от 10мл. с концентрация от 200мг. в 1 мл. за многократно мускулно приложение. Този Болденон е аптечен продукт с гарантирано качество и произход!

Повече детайли

ABV0254

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

77,00 лв

Добави в количката
  • Производител:  BodyPharm Ltd., Japan
  • Опаковка:  10ml. във флакон x 200 mg/ml. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Boldenone Undecylenate
 

Обща информация за Болденон/БодиФарм:

Болденон е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност. Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства са високо оценени от атлетите и е много добра алтернатива на Дека Дураболин (Nandrolone decanoate). Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на повече от 2 седмици. 

 

Действие: Болденонът задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, но не повече отколкото останалите анаболни стероиди. От Болденон няма да пораснете изведнъж, вместо това препарата осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса няма да бъде гладка и подпухнала както при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при Boldenone и придобитата мускулна маса ще се запази по дълго. Размерите, придобити с Болденон, могат да се запазят дълго време след като приемът му е преустановен. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Boldenone ще се окаже много-добра алтернатива.


Дозировка и стероидни схеми: Болденонът остава активен в продължение на дълго време обаче се инжектира веднъж седмично. Най-често се използва в доза от от 200 до 400мг. Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с тестостерон като например Testaplex P100 или Sustamed 250. Това води до качване на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози. В период за релеф  размерите, твърдостта и плътността на мускулите могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Параболан (Trenbolone), Анавар (Oxandrolone) или Винстрол/Стромба (Stanozolol).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.