ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldebolic (Equipoise 10x250mg) GEP

Boldebolic (Equipoise 10x250mg) GEP Покажи в цял размер

Boldebolic (Equipoise) е търговското наименование на ампулите Болденон ундециленат на европейския фармацевтичен производител GEP. Високо качество и концентрация от 250мг. в ампула от 1мл. В опаковката са 10 ампули маслен разтвор за интрамускулно приложение. Добро съотношение цена-качество. 

Повече детайли

ABV0293

90,00 лв

  • Производител: GEP-General European Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10 ампули х 250мг./мл.
  • Фармацевтично наименование: Boldenone undecylenate

 

Обща информация за Болдеболик/Boldenone/Equipoise:

Този Болденон (Boldebolic) на европейския фармацевтичен производител GEP дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта трябва да изтриете етикетчето с кода на опаковката и да попълните серийния номер и кода във формуляра на фирмения сайт.


Действие: Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на 2 седмици. Активното вещество Болденон ундециленат задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, както повечето анаболни стероиди.


Дозировка и стероидни схеми: Boldebolic остава активен дълго време в организма, обаче се инжектира един до два пъти седмично. Най-често се използва в дозировка от 1 до 2 ампули седмично.

Болденонът е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с Тестостерон пропионат като например Propiolic/Testosterone propionate (GEP) или  Sustanon/Multitesto 350 GEP. Тази комбинация ще доведе до сериозен прираст на мускулна маса и сила без нежеланите странични ефекти. В стероиден цикъл за релеф размерите, твърдостта и плътността на муслкулите могат значително да се повишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон/Parabolin, Анавар/Oxandrolic или Stanolic/Винстрол/Стромба.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: