ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldebal (Boldenone 10х200mg) NASpharma

Boldebal (Boldenone 10х200mg) NASpharma Покажи в цял размер

Ампулите Болдебал на NASpharma осигуряват бавен, но постоянен прираст на сила и мускулна маса. В опаковката са 10 броя ампули с концентрация от 200мг. в 1 мл. маслен разтвор за интрамускулно инжектиране.

Повече детайли

ABV0149

60,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка:   10 ампули x 1мл.(200mg/ml)
  • Фармацевтично наименование:  Boldenone Undecylenate


Обща информация за Болдебал/Boldenon 200

Boldebal 200 с активно вещество Бoлденон на НАСфарма е силно анаболен стероид с продължителна активност и е много добра алтернатива на Деката. Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на 2 седмици. 


Действие: Атлетите ценят високо добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Болдебал 200. Положително се оценява и поради ниското задържане на вода като запазва голяма част от натрупаната мускулна маса. Това е голямо предимство в сравнение с голяма част от другите анаболни стероиди. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, но не повече отколкото останалите анаболни стероиди. С Болденон няма да пораснете изведнъж. Вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болдебал 200 ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускуна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при болденон и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като приемът е спрял. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Boldebal 200 ще се окаже много-добра алтернатива.


Дозировка и стероидни схеми: Болдебал остава активен в продължение на дълго време, но се инжектира веднъж седмично. Най-често се дозира от 200 до 400 мг. Той е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За маса често се комбинира с тестостерон - Тестабол или Андропен. Това води до прираст на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози.

В период на релеф, размерите, твърдостта и плътността могат значително да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон, Анавар или Стромба.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: