ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Biofosfina (Biomedica Italy) 5g

BIOFOSFINA в пакетче от 5г. за перорален прием е познат в спорта енергетик, заместител на Esafosfina на Biomedica. Цената за 1 пакетче е 10лв. Има изключително стимулиращо и бързо възстановяващо действие за всички активно и професионално спортуващи. Биофосфина е обогатена с фосфор, креатин, магнезий и калий- без глутен! 

Повече детайли

ABV0429

8,00 лв

  • Производител: Biomedica Foscama , Italy
  • Опаковка: 20 packs х 5g.
  • Фармацевтично наименование: Fructose 1,6-diphosphate disodium, phosphorus, creatine, magnesium, potassium

 

Обща информация за Биофосфина/BIOFOSFINA:

Биофосфина или т.нар. "Милански коктейл" е познат и широко използван в професионалния спорт енергетик за перорален прием. Произвежда се в Италия и нашият сайт представлява директен вносител на продукта за българския пазар. Цената за цяла опаковка е 140 лева.

 

Действие: BIOfosfina има изключително стимулиращо и бързо възстановяващо действие. Препоръчва се употребата му след тежки тренировки и значителни физически натоварвания. Подходящ за всички професионално спортуващи както за предсъстезателна подготовка така и за достигане на върхова спортна форма. Биофосфина има комплексно значение:


1. Оказва защитно действие на клетъчните мембрани като увеличава използването на калиеви йони от еритроцитите и снижава концентрацията им в кръвната плазма. Това повишава съотношението между външноклетъчната и вътрешноклетъчна концентрация на калиеви йони, което противодейства на процеса ацидоза.(състояние не повишена киселинност в кръвната плазма, pH>7,5)

2. Биофосфина способства кислородния обмен в клетките. Опитите показват, че Биофосфина повишава нивото на АТФ в кръвта и съдържанието на 2,3 ДФГ (2,3-дифосфоглицерат), който влияе директно на еритроцитите.

3. Биофосфина увеличава пластичността на еритроцитите и подобрява тяхната съпротивителна способност към хемолиза.

4. Биофосфина поддържа високо съотношението АТФ/АДФ, които отговарят за висок вътрешноклетъчен потенциал.

5. Биофосфина намалява исхемията, подобрява съкратителната функция на сърцето при хронична сърдечна недостатъчност. Медикаментът увеличава издръжливостта по време на физически натоварвания и подобрява ефективно работата на сърдечните мускули. Така че може са се приема за подобряване на сърдечната дейност като цяло. 

 

Дозировка и приложение: Препоръчва се приема на едно или две пакетчета дневно, за предпочитане сутрин или 15-20 мин. преди тренировка.

 

За допълнителни въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефона на сайта, скайп или формата за контакти от хедъра!