ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

BCAA Blast (500g) Pure Nutrition

BCAA Blast (500g) Pure Nutrition Покажи в цял размер
  • Повишава синтеза на протеини
  • Бързо възстановяване след тренировка
  • С добавен глутамин за оптимизиране на резултатите
  • Различни вкусове на супер цена!

Повече детайли

60,00 лв

В разпродажба В разпродажба!

 
 Състав
 Верижно разклонени аминокиселини
 с добавен Глутамин
 Опаковка
 прах 500 грама
 Размер на разфасофка
 средна
 Дневна доза
(на база за 2000ккал/ден)
 12-25 грама,   разделени на 2-4 приема
 Грама в единична доза
 6,5 гр.
 
 Съдържание
 Количество  
 Единична  Доза
 6.5 g
 Дози  в    опаковка
 77
 L-Leucine
 2000 mg
 L-Isoleucine
 1000 mg
 L-Valine
 1000 mg
 L-Glutamine
 1000 mg
 Calories
 21
 Potassium
 40 mg
 Sodium
 20 mg
 Vitamin B6   (as Pyridoxine)
 2.5 mg
BCAA Blast е комбинация от аминокиселини с разклонена верига и глутамин, които оптимизират качественото възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване. BCAA са преобладаващите аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат  между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта. Верижно разклонените аминокиселини са тези, които са с най-бърза усвояемост в тялото и спомагат до най-голяма степен за възстановяването на мускулатурата.

BCAA Blast спомага за увеличаването на протеиновия синтез и азотното задържане, два процеса, които са незаменими за изграждане на чиста мускулна маса. Попаднали веднъж в организма, верижно-разклонените аминокиселини се усвояват директно в мускулите, което ускорява в пъти възстановителните процеси и премахва мускулната умора. Верижно-разклонените аминокиселини са незаменими, защото те не могат да произведат самостоятелно в тялото, а трябва да се набавят от храна и добавки. BCAA Blast съдържа във формулата си и добавен глутамин, важна аминокиселина която действа синергистично с верижно-разклонените аминокиселини и подобрява възстановяването и растежа на мускулните влакна.

BCAA Blast съдържат верижно-разклонени аминокиселини в оптималното съотношение от 2:1:1  между Левцин, Изолевцин и Валин, най-доказаното и работещо съчетание от BCAA. За разлика от повече продукти на пазара, които предлагат неизгодни и безбожно скъпи BCAA на капсули или прахообразна форма, отличаваща се с крайно неприятния си вкус, BCAA Blast ще накара сетивата ви да почувстват съвсем ново преживяване с невероятните си вкусове, които  ще ви доставят единствено запомнящо се удоволствие от любимата ви възстановителна напитка. В съчетание с качеството на суровината и затвърдената ефективност на верижно-разклонените аминокиселини, с приема на BCAA Blast резултатите Ви ще се повишат значително!


Начин на употреба:

Приемайте 1 лъжичка (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода. За оптимални резултати приемайте 1 доза преди и след тренировка, сутрин и между храненията.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  


 
 

Потребители закупили този продукт са купили също: