ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Andropen (375mg/ml) Canadian Pharmaceuticals

Andropen (375mg/ml) Canadian Pharmaceuticals Покажи в цял размер

Andropen на Canadian Pharmaceuticals представлява мултидозов флакон от 10ml. маслен разтвор на пет тестостерон естера за мускулно приложение. Канадският Андропен е в концентрация от 375mg. тестостерон в 1ml. Този Тестостерон микс е предназначен за професионални спортисти. Той е бързодействащ препарат и същевременно има дълъг живот в кръвта. 

Повече детайли

ABV0101

124,90 лв

  • Производител:  Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml (375mg/ml)
  • Фармацевтично наименование:                      Testosterone Acetate 20mg 

                                                                                   Testosterone Decanoate 90mg

                                                                                                    Testosteronoe Propionate 45mg

                                                                                                    Testosterone Phenylpropionate 45mg

                                                                                                    Testosterone Cypionate 75mg


Обща информация за Андропен 375/Тестостерон микс: 

Андропен 375 на Canadian Pharmaceuticals съдържа пет естера тестостерон бленда от 375мг. в 1 мл. Този Тестостерон микс с висока чистота е предназначен за професионални спортисти.
Андропен 375 е бързодействащ препарат и високо ценен в културизма и бодибилдинга. Сместта от пет тестостерон естери осигурява постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта за период от 1 месец. Андропен предлага значителни предимства в сравнение с други тестостеронови препарати. Андропен е уникална комбинация – нова формула със синергичен ефект, който се базира върху оптимизираното действие на съставките.

 

Действие: При Андропен наличието на естера ацетат позволява на тестостерона да даде бърз физиологичен отговор. Другите четири естера, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор със сравнително плавна абсорбция с цел по-дълъг живот в кръвта. Тестостеронът е синтетичен мъжки полов хормон с ясно изразено андрогенно действие, който притежава биологичните и терапевтични свойства на естествения хормон. При жените той се произвежда от яйчниците, но в 10 пъти по-малки физиологични количества. В допълнение на специфичното действие, което определя половите белези на мъжа, тестостеронът също притежава високи анаболни качества, които се проявяват в увеличаване на протеиновия синтез. Под действието на тестостерона се увеличава телесното тегло и намалява отделянето на уреа. Тестостеронът променя вида и броя на мускулните влакна; защитава организма от катаболните процеси; увеличава еритропоезата (образуването на червени кръвни телца или еритроцити в организма); повишава издръжливостта поради по-доброто окисляване на кръвта.

Атлетите обикновено използват Андропен, за да покачат маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон като Cypionate и Enanthate, употребата на Andropen 375 причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прeвръща Andropen в желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.

 

Дозировка: Препоръчваме приема на  Andropen от 1мл.(375мг) до 2мл. (800мг) седмично. Въпреки че Андропен остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон стабилни.

 

Атлети споделят за резултатите си с канадски Андропен като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Andropen 375. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко както и за тренировки и спорт.

Тези, които употребяват за първи път Andropen, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само един път седмичо. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия: Андропен 375 е сравнително безопасен стероид освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. Превишаването на предписаната дозировка, която за всеки спортуващ е строго индивидуална, може да доведе до следните отклонения: раздразнителност, агресивност, задържане на соли, акне или дори вирилизация. С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Andropen 375 ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 5000 (Human Chorionic gonadotropin) или Anastrozol (аримидекс) препарати е желателна.

Потребители закупили този продукт са купили също: