ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Andro (Testosterone enanthate) NASpharma

Andro (Testosterone enanthate) NASpharma Покажи в цял размер

Андро е търговското наименование на анаболен стимулант с активна съставка Тестостерон енантат. Енантат е препарат №1 ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила. Представлява маслен разтвор за интрамускулно приложение, в опаковката са 10бр. ампули с концентрация от 250mg/ml.

Повече детайли

ABV0145

52,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 10 ампули x 250mg/1ml.
  • Фармацевтично наименование:  Testosterone Enanthate

 

Обща информация за Андро/Тестостерон енантат:

Andro НАСфарма е анаболен стимулант с удължено действие. Той е един от най-широко използваните тестостерон естери от културисти и атлети. Ампулите представляват маслен разтвор, който се прилага мускулно. 


Действие: Решаващо преимущество на Testosterone Enanthate е, че има силно андрогенно и мощно анаболно действие. Подобно на Метандиенона и Анаполона, всеки, който използва Тесто енантат, ще забележи сериозен прираст на мускулна маса и значително повишаване на  силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода. Щангистите и пауърлифтърите високо ценят качествата на Тестостерон енантат. Той помага при ставни болки и за гърба, дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.


Дозировка и стероидни схеми: Разумната доза е между 250мг до 1000мг. или от една до четири ампули седмично, в зависимост от теглото Ви. Дози над 500мг е по-добре да бъдат разделени на два приема седмично. 


Подобни продукти: Тестостерон депо, Галеника; Тестостерон енантат, БалканФарма; Enantholik, GEP; 


За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира с Анаполон (Oxymetholone), Метандиенон, Дека дураболин (Nandrolone decanoate) и Параболан. Примерен прием: 100мг Анаполон дневно, 200мг Дека-дураболин и  500мг Тестостерон Енантат. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг Метан. Принципно Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре с почти  всички стероиди (съществува т.нар. синергизъм ).


Полезна информация: Приемът на Прегнил (hCG) е обичаен в края на циклите с тестостерон. Ползването на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават собствените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избегнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира се растежен хормон като например Хигитропин 200 единици или Genotropin (Pfizer). Друг вариант е преходът към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testosterone Enanthate много хора могат да станат силни и големи, но за да съхраните постигнатите резултати трябва да поддържате хранителен режим с висок белтъчен прием респективно да приемате аминокиселини и да тренирате редовно с подходящи почивки между тренировките.


Странични действия: Андро или Тестостерон енантат ароматизира лесно и е умерено токсичен за чения дроб, което означава, че се препоръчва употребата на протектори в края на цикъла. Продължителният му прием води до намаляване на собственото производство на тестостерон тъй като Testosterone Enanthate оказва силно влияние на хипоталамуса. Почти задължително е в края на всеки цикъл от 6 до 8 седмици да ползвате протектор като Прегнил (Pregnyl), който ще стимулира собственото производство на тестостерон. Ако използвате Прегнил (Pregnyl) 5000 i.u. т.е. 5000 единици, трябва да поставяте  инжекциите всеки пети ден в продължение на 15 дни или общо ви трябват 3 инжекции.


За въпроси, консултация и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти от хедъра на сайта. 

Потребители закупили този продукт са купили също: