ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (Oxandrolone 100x10mg) LipThai

Anavar (Oxandrolone 100x10mg) LipThai Покажи в цял размер

Анавар с активно вещество Оксандролон на тайландския фармацевтичен производител ЛипТай е предпочитан от атлети и състезатели заради ниската си токсичност и голям ефект. Той дава сила, намалява мазнините и изгражда качествена и изразена мускулатура.Отлично съотношение цена-резултат!

Повече детайли

ABV0134

94,00 лв

  • Производител: Lip Thai Co., Thailand
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg/1таб.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация за Анавар/Оксандролон:

Анаварът се използва във фитнес средите като препарат за повишаване на чистата мускулна маса. Активното вещество Оксандролон изгражда релефни и твърди мускули. Оксандролонът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболи тъй като не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Анаварът има положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини.

Действие: Значителното предимство на Анавара е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия.

 

Какво трябва да знаем за Оксандролон?  Ето едно кратко описание: Оксандролонът или просто Анавар е предпoчитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

 От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). Тъй като оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко месеца без паузи, защото като всчики 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва повече черния дроб.

В заключение: С Оксандролон няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

Дозировка: Стандартния прием на Оксандролон е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролонът е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че анаварът се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми: Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Метана.

 

 За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: