ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anavar (32x5mg) Generics Pharm

Anavar (32x5mg) Generics Pharm Покажи в цял размер

Анаварът на Generics Pharm с активно вещество Оксандролон подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия и сила.

Повече детайли

ABV0139

35,90 лв

  • Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 32 таблетки  (5mg/таб.)
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone

 

Обща информация за Анавар/Оксандролон:

Анаварът  с активно вещество Оксандролон се използва във фитнес средите и спорта като препарат за повишаване на чистата мускулна маса. Изгражда релефни и твърди мускули с добро качество. Анаварът е слабо андрогенен, 17-алфа алкилен анаболен стероид, с ниска токсичност. Заради свойството си да подтиска глада, Anavar има положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини. Анаварът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати, тъй като той не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия.

 

Действие и стероидни схеми: Анаварът може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да повишава теглото. Този препарат подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества, Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Метана.

 

Дозировка: Този медикамент не ароматизира и не подтиска собственото производство на тестостерон. По принцип стандартната дозировка на Анавар е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка, но билдърите вземат до 1 мг. на кг. тегло. Важно е да се знае, че този препарат  се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след ядене и макар да е слабо токсичен, той не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.