ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Оxandrolone (100x5mg) Sirius Pharm

Оxandrolone (100x5mg) Sirius Pharm Покажи в цял размер

Оксандролон на швейцарския фармацевтичен производител Сириус Фарм с търговско име АНАВАР е изпитан анаболен продукт с отлично качество,цена и чистота на активното вещество. Този Анавар е познат на повечето атлети, културисти и фитнес ентусиасти. Той дава сила, намалява мазнините и изгражда качествени и изразени мускули.Може да бъде ползван и от жени спортисти.

Повече детайли

ABV0298

120,00 лв

  • Производител: Sirius Pharm, Швейцария
  • Опаковка: 100 таблетки x 5mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone
 

Обща информация и предимства на Анавар/Оксандролон:

Какво трябва да знаем за Оксандролон? Оксандролонът или просто Анавар е предпoчитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

 От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса -за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

В заключение: С Оксандролон няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

Дозировка: Стандартният прием на Оксандролон е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролонът е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употребява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че анаварът се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми: Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Метана (Methandienone).

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: