ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anapolon (Oxymetholone) BalkanPharmaceuticals

Анаполон (Oxymetholoneна БалканФармасютикалс с нова визия и опаковка! Анадрол 50 - отново с високо качество и гарантиран произход от нашия сайт. В опаковката са 3 блистера по 20 таблетки от 50 мг. Оксиметолон. Цената за един блистер от 20 таблетки е 35лв.

Повече детайли

ABV0251

96,00 лв

  • Производител: BalkanPharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 60 таблетки x 50mg (3 блистера)
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone
 

Обща информация за Анаполон/Оксиметолон:

Анаполон, познат и като Анадрол 50,  на Балканфарма с нова визия и нова опаковка!Той е най-силният анаболен стероид. За разлика от повечето стероиди, той подтиска в най-малка степен собственото производство на тестостерон. За този продукт, закупен от нашия сайт, гарантираме аптечно качество и произход!

Анаполон или Анадрол е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон притежава способността да увеличава броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс  тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон  тъй като се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

Действие: Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга: атлети с болки в тях тренират безболезнено. Анаполон увеличава броя на червените кръвни телца като така мускулите поемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анаполон е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като бързо насища клетъчните  рецептори, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, което не е желателно, или да се комбинира с друг продукт. 

 

Стероидни схеми и дозировка: Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Нандролон 300 TN (Nandrolone decanoate) и Примоболан/Rimobolan (Methenolone enanthate). Отлична е комбинацията между Анаполон и Параболан (Trenbolone hexa) и Sustanon 350 TN. 

Ако сте по-податливи към странични ефекти, приемайте Анаполон самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарат са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон 250

Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки  или от 25 до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки метан. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен или Нолвадекс.

 

Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Странични ефекти: Анаполон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит с по-слаби стероиди. Не е подходящ за по-възрастни билдери, тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава. Тъй като приемът му обикновено е в период за качване на мускулна маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия" холестерол може да се увеличи, а на „добрия" да спадне. Активното вещество Оксиметолон оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостерон-сти­мулиращи съставки като Кломифен цитрат е абсолютно задължителен за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на организма става в рамките няколко месеца.


Потребители закупили този продукт са купили също: