ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anadrol 50 (Oxymetholone)

Anadrol 50 (Oxymetholone) Покажи в цял размер

Анадрол 50, познат и като Анаполон, е най-силният анаболен стимулант на пазара за спортни добавки до момента. Изключително подходящ продукт за професионалисти, културисти и фитнес ентусиасти. Anadrol (БокаФарм) е с отлично качество и на препоръчителна цена.  

Повече детайли

ABV0325

49,90 лв

  • Производител: BocaPharm, Mexico
  • Опаковка: 20 таблетки x 50mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone


Обща информация за Anadrol 50/Anapolon:

Anadrol на Бокафарм, познат и под търговското име анаполон, е най-мощният анаболен стимулант на пазара за спортни добавки. Действащото вещество Oxymetholone подтиска в по-малка степен производството на собствен тестостерон отколкото останалите стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма, Анадрол  „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга, атлети с болки в тях тренират безболезнено.

 

Действие: Оксиметолон увеличава броя на червените кръвни телца. Това позволява на мускулите да приемат повече кислород. Анадрол ще повиши Вашата издръжливост и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии ще имате сили и енергия. Анадрол е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като насища бързо рецепторите, качването на мускулна маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, или да се използва и друг анаболен продукт. 

Препоръки и стероидни схеми: Анадрол не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от бодибилдъри, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoate) и Примоболан (Methenolone enanthate).

Ако сте по-податливи към странични ефекти, добре е да го приемате самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон 250. Много популярна е комбинацията му с Тренболон/Параболан и Сустамед/Balkan Pharmaceuticals.  

Дозировка: Обичайната доза за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 мг. до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки метан. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му токсичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен или Nolvadex (Tamoxifen).


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странично действие: Не е подходящ за по-възрастни билдъри. тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава. Тъй като приемът му обикновено е в основен цикъл за мускулна маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия" холестерол може да се увеличи, а на „добрия" да спадне. Оксиметолонът оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостеронно сти­мулиращи съставки като Кломифен цитрат е абсолютно задължителен  за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

 

Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.