ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anadrol Depot (30x50mg) Pharm-tec

Анадрол депо в концентрация от 50мг. с удължено действие на Pharm-tec е анаболен продукт от най-ново поколение. Анадрол 50 е продукт с гарантирано качество и концентрация. Стероидните добавки на Pharm-tec са създадени за елитни спортисти, с мисъл и грижа за тяхното здраве и добри спортни резултати. Безотказно действие за всички целенасочено и активно спортуващи, на добра цена!

Повече детайли

ABV0352

90,00 лв

  • Производител: Pharm-tec., India
  • Опаковка: 30 таблетки х 50mg
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone 
 

Обща информация за Анадрол депо/Оксиметолон:

Този високотехнологичен Анаполон на иновативната биоинженерингова компания Pharm-tec е с най-добри резултати на сравнителна база в момента, който можем да предложим и препоръчаме. Освен че е с концентрация от 50мг. на веществото Оксиметолон, този продукт има предимството да е стимулант с удължено действие. Анадрол депо може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec. 

Действие: Анадрол депо се освобождава в кръвта по-дълго време и поддържа необходимите високи нива за по-дълго. Второ, желаният ефект се постига с по-малки дози от този продукт, тъй като не се изхвърля веднага от организма, т.е. има по-малко загуби. Това го прави изключително ефикасен за всички спортуващи-културисти, бодибилъри и атлети. Оксиметолон увеличава броя на червените кръвни телца и така мускулите приемат повече кислород. Това повишава Вашата издръжливост и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анадрол депо се прилага обичайно за основен стероиден цикъл за качване на мускулна маса и сила.   

Дозировка и стероидни схеми: Анадрол не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от бодибилдъри, достигнали определено развитие или с опит. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone)Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoate) и Примоболан (Methenolone enanthate). 

Ако сте по-податливи към странични ефекти, трябва да приемате Анадрол 50 самостоятелно. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон. Много фаворизирана е комбинацията му с  модерния напоследък Тренболон (Parabolan) и Сустамед/Balkan Pharmaceuticals.  

 

Прием: Обичайната доза за размер и сила е от половин до 2 таблетки или от 25 мг. до 100 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. 

Странични действия: Стероидните добавки на Фармтек съчетават нов високотехнологично преобразуван прием и методи за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт така че да останат незасегнати докато всички активни съставки достигнат клетъчните  рецептори за постигане на желания анаболен ефект. Въпреки това, по-дълги цикли  с Анадрол 50 не са за препоръчване заради силната му хепатоксичност. Налага се да се приемат антиестрогени като Кломифен (Clomid) или Nolvadex (Tamoxifen). 

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Анадрол е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон  притежава способността да увеличава  броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.