ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anadrol (Oxymetholone) Generics Pharm

Анадрол, познат и като Анаполон, е най-ефективният анаболен стероид за качване на мускулна маса и сила. Предимството му е, че активното вещество подтиска в по-малка степен собственото производство на тестостерон.

Повече детайли

ABV0140

39,90 лв

  •  Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 32 таблетки x 50mg/1 таб.
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone
 

Обща информация за Анадрол/Джи Фарм:

Анадрол, познат и под търговското наименование Анаполон, е най-ефективният анаболен стероид за прираст на мускулна маса и сила. Оксиметолон, който е активната съставка на Анадрол, е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон  притежава способността да увеличава броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

 

Действие: Оксиметолонът увеличава броя на червените кръвни телца и така мускулите приемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и вдига нивото на тренировка. Дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анадрол е много подходящ за основен стероиден цикъл. Предимство е, че активната съставка Оксиметолон подтиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон отколкото повечето стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга - атлети с болки в тях тренират безболезнено.

 

Дозировка: Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100 кг., дозата е  максимално 150 мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са препоръчителни заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен цитрат (Serpafar).

 

Препоръки и стероидни схеми: Анадрол не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoat) и Примоболан (Methenolone enanthate).

 

Ако сте по-податливи към странични ефекти го приемайте самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон 250. Много популярна е комбинацията му с Параболан и Сустанон 250. 


За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.