ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Alphabol (50x10mg) Alpha Pharma

Alphabol (50x10mg) Alpha Pharma Покажи в цял размер

Алфабол е търговското име на Метандиенон на познатата марка Alpha Pharma Healthcare. Alphabol е много силен и популярен сред начинаещи и напреднали бодибилдъри анаболен стероид на изгодна цена. Предлага се в опаковка от 50 таблетки в концентрация от 10мг. с надеждна доставка.

Повече детайли

ABV0177

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

35,00 лв

Добави в количката
  • Производител: Alpha Pharma Healthcare, India
  • Опаковка: 50 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Methandienonе, Methandrostenolone

 

Обща информация за Алфабол/Метандиенон:

Алфабол е търговкото наименование на Метандиенона, произвеждан от индийския фармацевтичен концерн Алфа Фарма. Алфабол е производно на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Другите му често срещани имена са метан, метандростенолон, бианабол, данабол, диана, д-бол. Той е мощен орален стероид. Свойствата, които притежава препарата за драстично увеличаване на мускулната маса и сила, го правят изключително ценен за атлетите и културистите.

Развит е 1956г. от Др. Джон Циглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метандиенона. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и Алфабола на Алфафарма. И до днес Метандиенон намира широко приложение в спортните и фитнес среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.

Действие: Метандиеон е значително по-активен от еквивалентното количество тестостерон и провокира бързото нарастване на мускулна тъкан. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизацията води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива сериозна мускулна маса и сила. Препоръчва се за основен стероиден цилъл. 

Дозировка: Оптималният дневен прием е 25 до 30мг. дневно. При дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Алфабол се комбинира отлично с Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) от 200 мг. седмично и Тестостерон от 250-500мг. седмично. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Алфабол, употребата му над 6 седмици е безпредметна.


Отстъпки за количества: 


3 опаковки- 88,00 BGN; 5 опаковки-145,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки- 290,00 BGN с безплатна доставка;


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.  

 

 


Потребители закупили този продукт са купили също: