ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

African Black Ant Кing (Черна мравка) 12х2800mg

African Black Ant Кing (Черна мравка) 12х2800mg Покажи в цял размер

Африканска черна мравка е билков секс стимулант, бленда от няколко много ефективни за мъжкото здраве компонента. Африканската мравка съдържа 12 таблетки и 12 капсули в метална кутия. Продуктът е развит в САЩ през 2003г. и за разлика от класическата Виагра/Pfizer показва по-малко странични ефекти, действа по-бързо и задържа ерекцията по-дълго.

Повече детайли

ABV0264

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

44,90 лв

Добави в количката
  • Производител: BRC Ltd., Hong Kong
  • Опаковка: 12 таблетки + 12 касули х  2800mg
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil citrate, Euryocoma longifolia, Johimbine, Tribulus terrestris, Ginseng
 

Обща информация за Aфриканска Черна мравка/Black Аnt King:

Африканска черна кралска мравка е развит след дългогодишни изследвания в биотехнологичните лаборатории в Лос Анджелис, САЩ през 2003г. като продукт за стимулация на мъжкото здраве. Понастоящем е сред най-популярните секс-стимуланти на пазара. Афрканската кралска мравка е бленда от пет много ефективни за мъжката потентност компонента. За разлика от класическата Виагра, кралската мравка показва много по-малко странични ефекти, действа по-бързо и задържа ерекцията Ви по-дълго време.


Действие: Комбинацията от Силденафил (Виагра), Трибулус терестрис (Трибестан), Йохимбин-мощен афродизиак и Женшен (Ginseng) осигурява повишението и задържането на Вашата ерекция и сексуална мощ. Освен че либидото Ви ще скочи до неизмерими висоти, способностите Ви в леглото ще бъдат ненадминати, и преди всичко, гарантирани!


Подобни продукти: Максмен 3 (Maxman) III, Черна кралска мравка (Black ant king), Йохимбе (Yohimbin), Maca Strong man, USA.

 

ВАЖНО: Африканската черна мравка (African Black Ant King)  действа  като ензимен инхибитор на принципа на Виагра: задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време като предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в него. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани. С приема на таблетка африканска Черна мравка и капсулата ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти

Гарантирано действие до 20 часа след прием. 


Отстъпки за количества:  


3 опаковки- 120,00 лева с безплатна доставка; 5 опаковки- 202,00 BGN с безплатна доставка; 10 опаковки-350,00 BGN с безплатна доставка; 

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: