ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone propionate (5x100mg) Generics Pharm

Testosterone propionate (5x100mg) Generics Pharm Покажи в цял размер

Ампулите Тестостерон пропионат (Testosterone propionate) на Дженерикс Фарм са класически избор за мощно натрупване на мускулна маса и сила.В опаковката са 5 ампули маслен разтвор за мускулно приложение.

Повече детайли

ABV0144

25,00 лв

  • Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 5 ампули x 100 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate

 

Обща информация за Тестостерон пропионат/Дженерикс Фарм:

Пропионатът е късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма. Както всички форми на тестостерон и този бързодействащ естер не прави изключение и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила. 

 

Действие: Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависиомост от фазата на подготовка на атлета.

 

Дозировка и прием: Оптимални дози за приложение на Пропионата без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден.

 

Стероидни схеми:  Класическата комбинация е Тестостерон пропионат с Метан  (Methandienone), Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен период. В цикли за релеф се съчетава оптимално с Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).


Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 


Потребители закупили този продукт са купили също: