ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testabol Propionate 100 (British Dragon)

Testabol Propionate 100 (British Dragon) Покажи в цял размер

Тестабол Пропионат 100 (Testabol Propionate) е инжекционен разтвор за мускулно приложение във флакон от 10ml. Съдържа 100mg. пропионат в 1ml. на най-бързия тестостеронов естер. Приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и сила

Повече детайли

ABV0240

44,00 лв

  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10ml x 100mg/ml
  • Фармацевтично наименование: Testosterone propionate
 

Обща информация за Тестостерон Пропионат 100:

Тестабол Пропионат 100 е на най-бързодействащият тестостеронов естер. Приемът му дава сериозно повишаване на мускулната маса и сила. Пропионатът е късоверижен тестостеронов естер, което означава бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в кръвта. Както всички форми на тестостерон, и този бързодействащ естер не прави изключение, и приемът му се препоръчва задължително в основен цикъл, когато спортуващият цели високи резултати.

 

Действие и дозировка: Testabol Propionate 100 се инжектира мускулно, препоръчват се 250 до 500 мг. седмично в зависимост от теглото Ви. Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат). За подобряване на спортните  постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета. Оптимални дози за приложение на Пропионата без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден.

 

Стероидни схеми:  Класическата комбинация е Тестостерон пропионат с Метан  (Methandienone), Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoat) за сериозен прираст на мускулна маса в основен цикъл. В цикли за релеф се съчетава оптимално с Винстрол/Стромба (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate) или Анавар (Oxandrolone).


Странични действия: Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът е един от най-традиционно и широко използваните стероиди на световния пазар за спортни добавки. Именно, защото може да бъде по-добре контролиран. Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Прегнил 1500 (HCG), Pregnyl 5000 (HCG) или Серпафар (Clomifene citrate) e желателно, за да се избегне постстероидния крах.

 

 За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: