ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testabol Enanthate 250 (British Dragon)

Testabol Enanthate 250 (British Dragon) Покажи в цял размер

Тестабол Енантат 250 на тайландския производител Бритиш Драгон е маслен разтвор за многократно интрамускулно приложение с дълго действие. Стероид със силно анаболно и андрогенно действие, препарат №1 когато става въпрос за прираст на мускулна маса и сила.

Повече детайли

ABV0241

49,00 лв

  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10ml във флакон x 250mg./ml. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Enanthate

 

Обща информация за Тестабол Енантат:

Тестабол Енантат 250 на Бритиш Драгон е маслен разтвор във флакон от 10мл. с концентрация от 250мг. в 1мл. за многократно приложение. Енантатът е естер на естествено срещания андроген Тестостерон. В човешкото тяло този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Решаващо преимущество на Тестостерон eнантат е, че той има силно андрогенно и силно анаболно действие. Поради което всеки, който използва препарата за кратко време, ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата. Но това е свързано и със значително задържане на вода. Тежкоатлетите и пауърлифтърите високо ценят качествата на Testabol 250. Приемът му помага при болки в ставите и гърба дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.

 

Действие: След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7 до 8 дни пълно усвояване от организма. Tой се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основното активно вещество. Качването на мускулна маса е съпроводено от общо увеличаване на телесната маса. То от своя страна е свързано със задържане на вода в организма, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген (ароматаза).

 

Стероидни схеми и дозировка:  Активното вещество Testosterone Enanthate (Тестабол енантат 250) принадлежи към стероидите, които значително ускоряват регенерацията (възстановяването) и скъсяват много времето на суперкомпенсация на организма. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките. В цикли за маса Тестостерон eнантат се комбинира добре с почти  всички стероиди, съществува т.нар. синергизъм. Тестабол енантат 250 често се приема с Дека (Nandrolone Decanoat), Анаполон (Oxymetholone) или Метан (Меthandienone). Разумната доза е между 250мг. до 500мг. седмично в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим . За състезатели дозировката е от 800мг. до 1000мг. седмично.
 

Комбинации и примерен прием: За нарастване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира най-добре със 100мг. Анаполон (Oxymetholone) дневно, 200мг. Дека Дураболин (Nandrolone decanoat). След 6 седмици може да замените Анаполон с 30мг. Метан (Danabol). В края на цикъл с тестостерон, приемът на протектори (антиестрогенни препарати) е задължителен. Те спомагат за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават собствените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите, това пак ще се случи. Това може да бъде избегнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и, разбира се, растежен хормон (Human Growth Hormon). Друг вариант е прехода към по-меки анаболни стероиди като Дека Дураболин (Nandrolone decanoat), Винстрол (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). С Тестостерон енантат можете да станете силни и големи, но за да съхраните постигнатите резулатати трябва да поддържате хранителен режим с висок белтъчен прием, т.е. трябва да приемате аминокиселини и да тренирате редовно с подходящи почивки между тренировките.


Странични ефекти: Тестабол енантат 250 оказва силно влияние върху собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва на всеки приемащ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва протектори като например Pregnyl 5000 или Прегнил 1500 (HCG), т.е. човешки хорионгонадотропин. При цикъл с такава продължителност и ако не се комбинира с други препарати, една инжекция Прегнил от 5000 единици е достатъчна.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: