ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Susteron 250 (10x250mg) NASpharma

Susteron 250 (10x250mg) NASpharma Покажи в цял размер

Susteron 250 на Насфарма, известен като Сустанон, е бързодействащ анаболен стероид с дълъг живот в кръвта. Представлява популярна комбинация от четири естера на Тестостерона. Изключително добър избор за основен стероиден цикъл. Прилага се интрамускулно.

Повече детайли

ABV0150

59,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 10 ампули х 250mg.
  • Фармацевтично наименование:       Testosterone Propionate             30 mg
                                                                            Testosterone Phenylpropionate   60 mg
                                                                            Testosterone Isocaporate           60 mg
                                                                            Testosterone Decanoate           100 mg
 

Обща информация за Сустерон 250:

Susteron 250, познат като Сустанон или Сустамед, представлява комбинация от четири естера тестостерон, най-популярният анаболен препарат за качване на мускулна маса и сила. Сместта на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон, Susteron 250 е андрогенен стероид със силен анаболен ефект.


Действие: Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца само като използват 250 мг Сустерон на седмица. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект. Susteron 250 е сравнително безопасен препарат, освен във високи дози и за продължително време,т.е. повече от 8 седмици. С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mаsterolone). Употребата на Susteron 250 ще подтисне собственото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 5000 i.u. (HCG-Human Chorionic Gonadotropin) или Кломифен цитрат (Serpafar) е препоръчителна в края на стероидния цикъл.


Стероидни схеми и прием: Сустерон 250 е отличен стероид за основен стероиден цикъл. Атлети, заинтересувани от бързо качване на мускулна маса и силово увеличение, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анаполон, познат и като Анадрол с активно вещество Oxymetholone и Dаnabol (Метандиенон). Оптимално е съчетанието на Сустерон 250 с Параболан (Trenbolone base), Мастерон (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).

 

Прием и дозировка: Дозите на приложение на Susteron 250 варират от 250 мг седмично до 2000 мг и повече седмично. Тези дози са крайни. Обичайният прием е от 250мг до 1000 мг седмично. Въпреки че Susteron 250 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Потребители закупили този продукт са купили също: