ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stromba (Winstrol 96x10mg) Generics Pharm

Stromba (Winstrol 96x10mg) Generics Pharm Покажи в цял размер

Новата серия Стромба или Винстрол на Generics Pharm се представя в опаковка от 96 таблетки по 10мг. на промоционална цена за лято 2016. Използва се широко тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбата e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време, в цикъл от 30 до 45 дни.

Повече детайли

ABV0138

48,00 лв

  • Производител: Generics Pharm
  • Опаковка: 96 таблетки х 10mg, 3 блистера
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol


Обща информация за Стромба/Винстрол:

Стромбата на Дженерикс Фарм е един от любимите препарати на много атлети. Активната съставка Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Както повечето анаболни стероиди, Стромбата е получена от хормона дихидротестостерон /DHT/, изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Това я прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мускулната маса.

 

Действие: В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбата e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. 

 

Дозировка: Приема се от 30мг. до  70мг. всеки ден. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone). Такива комбинации помагат за сепарацията и нацепения вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

В цикли за маса обикновено се комбинира с по-силен андроген като Метан/Danabol (Methandienone), Тестостерон (Testosterone), Анаполон или Анадрол 50 (Oxymetholone) или  Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе).Тук Винстрол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Повече за Стромбата ще научите тук.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.