ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Oxabolon Rapid (50х10mg) Pharm-tec

Oxabolon Rapid (50х10mg) Pharm-tec Покажи в цял размер

Оксаболон Рапид на Фармтек е продукт на иновативната биотехнологична компания Фармтек. Оксаболон Рапид е с бързо действие, но щадящ за организма прием. В опаковката са 50 филмирани таблетки по 10мг. всяка.

Повече детайли

ABV0233

86,00 лв

  • Производител: Pharm-tec, India
  • Опаковка: 50 таблетки x 10мг.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone

 

Обща информация за Оксаболон рапид/Оксандролон:

Този високотехнологичен продукт на иновативната биоинженерингова компания Pharm-tec е доказано най-добрият Анавар на пазара в момента, който можем да предложим и препоръчаме. 

Действие: Освен че е с доказана концентрация на веществото Оксандролон, Анавар се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати тъй като той не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Оксаболонът има и положителен, макар и не пряк ефект върху изгарянето на мазнини.

 

Стероидни схеми и дозировка: Оксаболон рапид може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да е необходимо да се повишава теглото. Този медикамент подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества Oxabolon е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Тогава е препоръчително да се комбинира с воден разтвор на Винстрол като например Станоболон Аква (pharm-tec.) или Strombaject Aqua на БалканФармасютикалс. За същата цел се съчетава оптимално с Примоболан депо на Байер както и с растежен хормон като Genotropin 36 i.u. или Генотропин 16 единици на Pfizer.

В цикли за покачване на мускулна маса е препоръчително Оксаболонът да се комбинира със силни андрогени като Тестостерона.


Препоръчителен прием: Стандартната дозировка на Oxabolon rapid е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка, но билдърите вземат до 1 мг. на килограм тегло. Важно е да се знае, че този препарат се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене и макар да е слабо токсичен, той не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Още информация за Фармтек:

Pharm-tec. разбира мисията си да създаде пълна гама от стероидни добавки като ангажира водещи експерти в областта на хранителните добавки, за да помогне на хората от всички възрасти да водят по-щастлив живот и увеличат своя жизнен тонус и сила! 

Нашите стероидни добавки съчетават нов високотехнологично преобразуван прием  и методи за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт така че да останат незаегнати докато всички активни съставки достигнат клетъчните  рецептори за постигане на желания анаболен ефект.




Потребители закупили този продукт са купили също: