ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Parabolan (Trenbolone) BalkanPharmaceuticals 10х100mg

Ампулите Параболан (Trenbolone) на БалканФарма или Тренболон База представляват инжекционен разтвор на маслена основа за мускулно приложение с аптечно качество и гарантиран произход. В опаковката са 10 ампули.

 

Повече детайли

ABV0249

180,00 лв

  • Производител: Balkan Pharmaceuticals, Moldova
  • Опаковка: 10 ампули х 100mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate

 

Обща информация за Параболан/Тренболон хекса:

Ампулите Параболан на БалканФармасютикалс представляват маслен разтвор за интрамускулно приложение. Този продукт е с висока концентрация на Тренболон и един от най-чистите аптечни стероидни препарати на пазара в момента. Нашият сайт гарантира за произхода им.

Тренболонът е производно 19-нортестостерон вещество. Той обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат, родственник на Дека-Дураболина. Параболан е малко по-андрогенен от Деката и е отличен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите му андрогенни свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Параболанът може да  бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие, че се приемат големи количества протеин.


Действие: Параболан се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Той не задържа вода като тестостерона или метандиенона. Тренболонът придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Параболан притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като не задържа вода от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура.


Препоръчителен прием: При използване на дози до 200-300 мг. седмично Parabolan е слабо хепатотоксичен, т.е. не уврежда черния дроб. Препоръчва се употреба до 8 седмици. Тогава не се наблюдава промяна в собственото производство на хормони.

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 (hCG),   Прегнил 5000 (hCG) или Провирон (Mesterolone) на Байер Фарма. В организма животът на Trenbolone е от 2 до 4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки втори ден.


Стероидни схеми: Много добра комбинация е 1 ампула Параболан всеки два дни и 50мг. Винстрол (Stanozolol) през ден или 50мг. Тестостерон пропионат на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Метандиенон/Данабол на ден. В комбинация с 25 mg. Анавар (Oxandrolone) дневно препаратът се използва за силова подготовка.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: При прием на Параболан не се наблюдава гинекомастия, само при по-дълга употреба. Пaраболан не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. Възможно е вентуално по-агресивно поведение на използващите го, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolan не се превръща в дехидротестостерон, затова странични ефекти като акне или косопад при приема му са рядкост. 

  

Потребители закупили този продукт са купили също: