ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Metanabol (Methandienone 50х10mg) NASpharma

Metanabol (Methandienone 50х10mg) NASpharma Покажи в цял размер

С Метанабол (Methandienone) НАСфарма ще увеличите значително мускулната си маса и сила. Изключително подходящ стероид за зимния сезон, за основен стероиден цикъл. Класически избор за начинаещи билдъри.

Повече детайли

ABV0146

25,00 лв

  • Производител: NASpharma, Малта
  • Опаковка: 50 таблетки  (10mg/1таб.)
  • Фармацевтично наименование: Methandienone, Methandrostenolone

 

Обща информация за Метанабол/Метан:

NASpharma ни представя своя продукт Metanabol с активна съставка Метандиенон. Метандиенон или просто Метан е предпочитан стероид от тежкоатлети и бодибилдъри. Той е както повечето стероиди производно на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Другите му често срещани имена са метандростенолон, дианабол, диана, д-бол. Той е мощен орален стероид. Свойствата, които притежава този стероид за значително увеличаване на мускулната маса и сила го правят изключително ценен за бодибилдерите. При достатъчен прием на протеини и калории, стимулира белтъчния синтез и повишава апетита.

Развит е 1956г. от Др. Джон Циеглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и този Метанабол на Насфарма. И до днес Метанът намира широко приложение в спортните и бодибилдърски среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.

 

Действие: Метанабол е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандиенона води до значително задържане на вода. Отличен избор за основен цикъл за качване на мускулна маса.
 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният дневен прием е от 25 до 30 мг.  дневно или около 1мг. на килограм тегло. Това е критерий за състезатели. При дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с метан е приема на Дека Дураболин (Нандролон деканоат) от 200 мг. седмично и Тестостерон от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото и интензивността на тренировките на спортуващия. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метандиенон, употребата му над 6 седмици е безпредметна.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: