ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Метандростенолон (руски Метан) 100х5mg

Метандростенолон (руски Метан) 100х5mg Покажи в цял размер

Метандростенолон, по-популярен просто като Метан, е производно на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Този руски Метан е класически избор за основен стероиден цикъл за всички сериозни атлети.

Повече детайли

ABV0115

25,00 лв

  • Производител: Akrihin, Russia
  • Опаковка: 100 таблетки  х 5 мг.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone

 

Обща информация за Руския Метан/Метандиенон:

С Метандростенолон или просто Метан ще увеличите значително мускулната си маса и сила. Активното вещество Метандиенон е производно на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Другите му често срещани имена са Дианабол, диана или  д-бол. Той е мощен орален стероид със свойства, които го правят изключително ценен за атлетите. При достатъчен прием на протеини и калории, стимулира белтъчния синтез и повишава апетита.


Действие: Метанът е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила. Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода. Добър анаболен стероид за основен цикъл за качване на мускулна маса


Дозировка и стероидни схеми: Оптималният дневен прием на Метандростенолон е 25-30 мг. дневно или около 1мг. на килограм тегло (критерий за състезатели). При дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с метан е приема на Дека Дураболин (Нандролон деканоат) от 200 мг. седмично и Тестостерон от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото и интензивността на тренировките на спортуващия. Тъй като клетъчните рецептори бързо привикват към Метандростанолона, употребата му над 6 седмици е безмислена.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Важно е да се знае, че приемът на метан е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Затова в края на всеки цикъл е задъжителен приемът на протектори като Прегнил 1500 единици (HCG-Human choriongonadotropin), Прегнил 5000 единици или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).


Потребители закупили този продукт са купили също: