ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Л-Kaрнитин (L-Carnitine) Quamtrax 20 ампули

Ампулите L-Carnitine (Л-Карнитин) са последният вик на течния препарат за отслабване на пазара за спортни добавки. За тяло без излишни мазнини и за ефективни тренировки! Силна мегадоза!

Повече детайли

ABV0221

55,00 лв

  • Производител: Quamtrax Nutrition, Spain
  • Опаковка: 20 ампули x 10мл. с вкус на лимон
  • Фармацевтично наименование: L-Carnitin 3000
 

Обща информация за Л-Карнитин:

Ампулите L-Carnitine (Л-Карнитин) са последният вик на течния препарат за отслабване на пазара за спортни добавки. Съдържат вода, Л-карнитин 3000 мг, фруктоза, лимонов аромат.

За тяло без излишни мазнини и за ефективни тренировки! Силна мегадоза!


Съдържание и действие: Л-Карнитин е химично съединение на две аминокиселини  Л-Лизин и Л-Метионин. Играе рещаваща роля при обмяната на веществата.  При позитивен или негативен стрес човешкият организъм се нуждае от аминокиселините Лизин и Метионин за противодействие. L-Carnitin  играе роля на рецепторна молекула за активирани мастни киселини в цитозола и в клетъчните органели като митохондриите. Изпълнява тази функция във взаимодействието с Коензим А. Дълговерижните мастни киселини могат само свързани с Л-Карнитин да бъдат транспортирани към мембраните на митохондриите.

Черният дроб често не може да произведе достатъчно Л-карнитин. При някои хора производството на Л-Карнитин не функционира или работи в недостатъчна степен вследствие на генетично обусловено нарушение в обмяната на веществата. Повишена потребност от Л-карнитин имат и спортистите, които тренират повече от 60 мин. като например триатлонисти, маратонци, колоездачи, плувци и футболисти.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Потребители закупили този продукт са купили също: