ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Deca Durabolin (250mg/ml) Canadian Pharma

Deca Durabolin (250mg/ml) Canadian Pharma Покажи в цял размер

Дека Дураболин на канадската фирма Canadian Pharmaceuticals се използва за качване на мускулната маса в основен стероиден цикъл с активна съставка Нандролон деканоат. Той е най-широко използваният и достъпен анаболен стероид. Представлява 10ml флакон за интрамускулно приложение, за професионални спортисти.

Повече детайли

ABV0156

99,90 лв

  • Производител: Canadian Pharmaceuticals
  • Опаковка: 10ml x 250mg/ml
  • Фармацевтично наименование:  Nandrolone decanoate

 

Обща информация за Дека Дураболин/Nandrolone 250:

Дека Дураболин 250 е едно от търговските наименования, под които е познат този отличен анаболен стероид: Нандролон, Дека, РетаболилДурабол. Генерически става въпрос за Нандролон деканоат (Nandrolone decanoate), известен от началото на стимулирането с високо анаболните си и слабо андрогенни свойства. Днес той се смята за класика и се използва предимно в комбинация с Тестовирон (Testosterone enanthate) и Дианабол (Metandrostanolone). 

 

Действие: Канадска Дека дураболин (Nandrolone decanoate) е анаболен стероид, чието действие се развива постепенно: до 3 дни, достига максимума на действие на 7-ия ден и действа около 3 седмици. Препарат със силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.Това го прави отличен за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата. Основните плюсове, заради който Дека е толкова популярен стероид, са два. Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото, а вторият, много важен, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Дека 250 се използва от спортистите по цял свят предимно за трупане на мускулна маса в основен стероиден цикъл. Основен негов плюс е, че повишава белтъчния синтез, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото, също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.


Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием е 300мг. до 500 мг седмично. Препоръчва се цикълът да е 6 до 8 седмици  като комбинирането му с други препарати е много удачно. Една от най-старите и разпространени схеми е комбинирането с Данабол (Methandrostenolone, Methandienone) и тестостерон естери като Омнадрен, Сустанон, Тестовис, Тестовирон и др. Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Дека-дураболинът се изчиства от организма изключително трудно. До 8 месеца след поставянето на последната ампула има вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг тест.


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


 

Странични ефекти: Както повечето стероиди и Дека-Дураболин оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при други, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

 



Потребители закупили този продукт са купили също: