ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Dekabol 250 (Nandrolone decanoate) British Dragon

Dekabol 250 (Nandrolone decanoate) British Dragon Покажи в цял размер

Декабол 250 или просто Дека е често употребяван анаболен стероид както от активно спортуващи така и от напреднали атлети. Продуктът има високо анаболни и умерено андрогенни компоненти. Затова се използва предимно в комбинация със силно андрогенни стероиди.

Повече детайли

ABV0104

55,00 лв

  • Производител: British Dragon,Thailand
  • Опаковка:  250 mg/ml. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Nandrolone decanoate

 

Обща информация за Декабол 250/Нандролон:

Декабол 250 или Дека е често употребяван анаболен стероид както от активно спортуващи, така и от напреднали атлети. Можете да го срещнете под имената Дека-Дураболин, Ретаболил, Норма Дека, Дурабол, Нандролон и др. Активното вещество е Нандролон деканоат (Nandrolone decanoat).

Действие: Нандролонът има високо анаболни и умерено андрогенни компоненти. Затова се използва предимно в комбинация със силно андрогенни стероиди. Комбинация между Нандролон деканоат, Тестостерон депо и Дианабол се използва още от началото на стимулирането със стероиди и се смята и днес за класика. Нандролон деканоатът е един от стеродите, който се използва с предпочитание и от жени.

Още информация: Нандролонът е използван от спортистите по цял свят предимно за трупане на маса в основния период. Основен негов плюс е, че повишава биосинтеза на протеин, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата като подобрява циркулацията на кръвта в тялото; също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Дека-дураболин оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при други анаболи особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

 

Дозировка и приложение: Инжекцията се поставя мускулно, като най-широко разпространеното правило за дозировката важи следното: 4мг. Нандролон деканоат на 1 кг. телесно тегло за седмица. Дозировката впоследствие обаче трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 200 мг и 1000мг. седмично в зависимост от теглото на спортуващия. Тъй като препаратът продължава действието си в организма за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива. 

Стероидни схеми: Декабол 250 се комбинира с почти всички останали анаболни стероиди. Най-често характерен цикъл се прави с Метандиенон, Тестостерон енантат и Болденон.

Примерна комбинация за напреднали атлети и бодибилдъри може да изглежда по следния начин: Декабол 400 до 600 мг. седмично, Тестостерон Депо от 500 до 750 мг. седмично и Дианабол/Метандиенон от 30 до 45 мг. на ден.  

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.


Потребители закупили този продукт са купили също: