ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Stanozolol (LipThai) 100x10mg

Stanozolol (LipThai) 100x10mg Покажи в цял размер

Със Станозолол на таблетки LipThai ще придобиете плътна, качествена и релефна мускулатура. Много подходящ стероид за предсъстезателна подготовка, любим на повечето атлети тъй като не ароматизира и не е токсичен за черния дроб.

Повече детайли

ABV0133

50,00 лв

  • Производител: Lip Thai Co., Thailand
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol
 

Обща информация за Станозолол/Стромба на таблетки:

Станозолол на Липтай е отличен продукт с изпитано качество на много добра цена. Той е един от любимите препарати на много атлети. Синтезиран е от хормона дихидротестостерон /DHT/ и проявява слаба андрогенна активност. Винстрол не ароматизира. Той изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа вода. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли и предсъстезателна подготовка, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мукулната маса.


Действие: Станозолол дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни стероиди. Той помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Станозололът e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

 

Дозировка и стероидни схеми: Приема се от 30мг. до 70мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone acetate), Mastabol 200 TN (Мастерон) или Boldenone 300 TN (Equipoise). Такива комбинации подчертават сепарацията и изразителността на мускулатурата, толкова желана от спортуващите и фитнес ентуасиасти. За мускулна маса е обичайно да се комбинира с по-силен андроген като Метан (Methandienone), Тестостерон (Testosterone propionate), Анаполон (Oxymetholone) или Дека дураболин (Nandrolone decanoat). Тук Станозололът ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелния прием на стероиди.

 

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 


Повече за Станозолол ще научите тук.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: