ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldenone ( 5х100mg) Generics Pharm

Boldenone ( 5х100mg) Generics Pharm Покажи в цял размер

С ампулите Болденон на Дженерикс Фарм можете да запазите придобитите размери дълго време след спиране на приема. Добре балансираните му андрогенни и анаболни свойства са високо оценени от атлетите.

Повече детайли

ABV0143

39,90 лв

  • Производител:  Generics Pharm
  • Опаковка: 5 ампули x 100 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Boldenone Undecylenate


Обща информация за Болденон:

Болденон 100 (Boldenone undecylenate) е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност и е много добра алтернатива на Деката (Nandrolone decanoate). Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на повече от 2 седмици. 

 

Действие: Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства са високо оценени от атлетите и е много добра алтернатива на Дека Дураболин. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, но не повече отколкото останалите анаболни стероиди. От Болденон няма да пораснете изведнъж, вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст на сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускуна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при Boldenone и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като приемът му е спрян. Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Болденон ще се окаже много-добра алтернатива.

 

Дозировка и стероидни схеми: Болденонът остава активен в продължение на дълго време обаче се инжектира веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 200 - 400 mg. Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За маса често се комбинира с тестостерон - Тестабол или Андропен. Това води до качване на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози.

В период на релеф, размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон (Trenbolone), Анавар (Oxandrolone) или Винстрол (Stanozolol).


За въпроси, консултации и поръчкa, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.