ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Boldabol 200 (Boldenone) British Dragon

Boldabol 200  (Boldenone) British Dragon Покажи в цял размер

Boldabol 200 (Болденон) е доста популярен сред повечето културисти благодарение на неговата уникална ефективност. Той е много добра алтернатива на Дека Дураболина. Представлява маслен разтвор за интрамускулно приложение и количеството се равнява на 10 ампули по 1 мл.

 

Повече детайли

ABV0103

69,00 лв

  • Производител: British Dragon, Thailand
  • Опаковка: 10ml. във флакон 200 mg/ml. за многократно приложение
  • Фармацевтично наименование: Boldenone Undecylenate
 

Обща информация за Болдабол/Болденон:

Болдабол 200 или познат също като Болденон на тайландския производител Бритиш Драгон е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност. Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Болдабол 200 са високо оценени от атлетите и е много добра алтернатива на Дека Дураболин.

Действие: Полуживотът на естера ундециленат е активен в продължение на 2 седмици. Активното вещество Болденон ундециленат задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, както повечето анаболни стероиди.
От Болденон няма да пораснете изведнъж, вместо това препаратът осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускулна маса няма да бъде гладка и подпухнала като при употреба на тестостерон, а по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма, при Boldabol 200 придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с Болденон могат да се запазят дълго време след като приемът е преустановен. Болдабол 200 е уникален и с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие. Ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Boldabol 200  ще се окаже много-добра алтернатива.


Дозировка и стероидни схеми: Boldabol 200 остава активен в продължение на дълго време, обаче се инжектира веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 200мг. до 400мг.

Той е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За мускулна маса често се комбинира с Тестостерон, например  Тесто пропионат (Testovis TN) или Andropen TN Pharma. Това ще доведе до сериозен прираст на мускулна маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози. В период на релеф, размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон, Анавар (Oxandrolone) или Винстрол (Stanozolol).


За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.